ΚΟΣΜΟΣ

Παρουσιάστρια απολύθηκε στον αέρα για το... σέξι ντύσιμό της και δεν φαντάζεστε τι φορούσε! (vids)

Παρουσιάστρια απολύθηκε στον αέρα για το... σέξι ντύσιμό της και δεν φαντάζεστε τι φορούσε! (vids)

Σάλο έχει προκαλέσει η… on air απόλυση της συμπαρουσιάστριας του τηλεπαιχνιδιού «The Winning Touch» που μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση του Κουβέιτ.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς έγιναν μάρτυρες μιας πρωτοφανούς live απόλυσης, η οποία – σύμφωνα με τα αραβικά ΜΜΕ – οφείλεται στο προκλητικό ντύσιμο της Amal Al Awadhi.

Εξοργισμένοι τηλεθεατές φέρονται να έκαναν παράπονα για το προκλητικό ντύσιμο της παρουσιάστριας το μήνα του Ραμαζανιού, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα της απόλυσης φορούσε απλά ένα (όχι και τόσο) στενό λευκό φόρεμα που έφθανε κάτω από το γόνατο!

Η εφημερίδα Arab Times, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, αναφέρει πάντως πως επανειλημμένα είχαν γίνει συστάσεις από τους υπεύθυνους του KTV1 στην 29χρονη καλλονή για το… σέξι ντύσιμό της «επειδή προκαλούσε αρνητικές αντιδράσεις στα τελευταία επεισόδια της εκπομπής». «Αυτό οδήγησε τη διεύθυνση του καναλιού στην απόλυσή της», καταλήγει το δημοσίευμα.

Από την πλευρά της, η Amal ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό Πληροφοριών της χώρας, μέσω των social media, υποστηρίζοντας ότι δεν παραβίασε κανέναν όρο του συμβολαίου της με το κανάλι, αλλά και πως κατά τη διάρκεια της εκπομπής άκουσε μια ανδρική φωνή να φωνάζει: «Βγάλτε από τον αέρα την Amal Al Awadhi τώρα ή θα κλείσω το κανάλι».

Φήμες θέλουν την απόλυση της γοητευτικής παρουσιάστριας να ζήτησε υψηλόβαθμος κρατικός αξιωματούχος, κάτι που όμως, όπως είναι φυσικό, το κανάλι δεν επιβεβαιώνει…

Σχετικές ειδήσεις