«Με βίασε στο χειρουργείο μετά την πλαστική στο στήθος»: Καταγγελία – σοκ γνωστής σχεδιάστριας μόδας

Newsbomb

Συγκλονίζουν τα όσα υποστηρίζει σχεδιάστρια μόδας – Καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από γιατρό μέσα σε χειρουργείο – Τι υποστηρίξει ο αναισθησιολόγος

Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη τα όσα καταγγέλλει σχεδιάστρια μόδας. Σύμφωνα με την ίδια, αναισθησιολόγος τη βίασε μέσα στο χειρουργείο μετά από επέμβαση πλαστική στήθους όπου υπεβλήθη.

Σε συνέντευξή της υποστήριξε ότι δεν αντιδρούσε, καθώς ήταν ακόμα «παράλυτη» από την αναισθησία, ενώ ο γιατρός, με τη στήριξη της συζύγου του, ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Η 35χρονη Ερίκα Μπίκοβα, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης του 59χρονου αναισθησιολόγου Γιούρι Τσέρνικοφ στη ρωσική πόλη Σαμάρα.

«Ήθελα να διορθώσω το σχήμα του στήθους μου» είπε κοιτώντας την κάμερα η Μπίκοβα που είναι διάσημη στη Ρωσία για τις στιλιστικές της δημιουργίες.

Μερικά λεπτά μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης η 35χρονη βρισκόταν ακόμη υπό την επήρεια του αναισθητικού. «Έτρεμα τρελά με την επέμβαση και άκουσα μία φωνή να μου λέει: ''Κορίτσι, όλα θα πάνε καλά''» είπε, υποστηρίζοντας ότι συνειδητοποίησε ότι ήταν η φωνή του αναισθησιολόγου της, ο οποίος άρχισε να την αγγίζει. «Μου έκανε πράγματα που ένας γιατρός δεν πρέπει να κάνει και έκανε σχόλια γι’ αυτό που μου έκανε… Με βίασε και ήμουν εντελώς αβοήθητη» κατήγγειλε η Μπίκοβα.

Ισχυρίστηκε ότι λόγω της νάρκωσης δεν μπορούσε να ανοίξει εντελώς τα μάτια της και ότι ήθελε να απωθήσει τον Τσέρνικοφ με τα πόδια της, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει. Προσπάθησε να ουρλιάξει αλλά – όπως είπε – το μόνο που έβγαινε από τα στόμα της ήταν τα βογκητά πόνου.

Όταν η Μπίκοβα πήρε εξιτήριο από την κλινική, πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα, όπου μήνυσε τον Τσέρνικοφ για βιασμό, παραδίδοντας ποσότητα σπέρματος που είχε συλλέξει πάνω της. Κατήγγειλε δε ότι ο γιατρός της προσέφερε χρήματα για να αποσύρει τη μήνυση.
Διαφορετική εκδοχή των γεγονότων έδωσε ο Τσέρνικοφ, μιλώντας στο NTV.

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery του Newsbomb.gr

«Ναι, υπήρξε σεξουαλική επαφή» παραδέχτηκε, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι ήταν συναινετική, καθώς όπως είπε, η γυναίκα κρατούσε τα πόδια της ανοιχτά και δεν προσπάθησε να μιλήσει ή να τον σταματήσει. Υποστήριξε επίσης ότι αργότερα η 35χρονη του ζήτησε χρήματα για να μην τον καταγγείλει για βιασμό.

«Δεν είναι βιαστής, απλώς έδειξε αδυναμία σαν άνδρας» δήλωσε η σύζυγός του Τατιάνα, σημειώνοντας ότι συγχώρεσε τον Τσέρνικοφ, όταν της «ομολόγησε» ότι έκανε σεξ με την Μπίκοβα.

Πηγή: Espresso

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved