ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με μπάλα της γιόγκα

ΣΟΚ: Αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με μπάλα της γιόγκα

Ο 53χρονος αναισθησιολόγος Khaw Kim-sun, καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της κόρης και της συζύγου του με μια μπάλα της γιόγκα γεμάτη με μονοξείδιο του άνθρακα που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό τους.

Οι εισαγγελείς είπαν στο ανώτατο δικαστήριο ότι ο 53χρονος από τη Μαλαισία, άφησε τη φουσκωτή μπάλα στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου και από εκεί το αέριο άρχισε να διαχέεται σκοτώνοντας τη σύζυγό του, αλλά και την κόρη του.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, η 43χρονη σύζυγός του, Wong Siew-fing και η 16χρονη κόρη του Lily, βρέθηκαν στην άκρη του δρόμου σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο το 2015. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πέθαναν από την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα. Η αστυνομία βρήκε μια ξεφούσκωτη μπάλα της γιόγκα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οι εισαγγελείς κατηγόρησαν τον Khaw πως σχεδίασε τη δολοφονία της γυναίκα του επειδή είχε σχέση με μια μαθήτριά του.

Στη δίκη παρουσιάστηκαν στοιχεία τα οποία ανέφεραν ότι ο Khaw είχε πει στους συναδέλφους που τον είχαν δει να μεταφέρει τις φιάλες, ότι σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το αέριο σε κουνέλια. Αργότερα είπε στην αστυνομία ότι το είχε πάρει για να διώξει τους αρουραίους στο σπίτι.