ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Κίνα: Γυναίκα μαχαίρωσε 14 παιδιά σε νηπιαγωγείο (vids+pics)

Φρίκη στην Κίνα: Γυναίκα μαχαίρωσε 14 παιδιά σε νηπιαγωγείο (vids+pics)

Τον τρόμο σκόρπισε μια 39χρονη γυναίκα σε νηπιαγωγείο της πόλης Τσονγκίνγκ, στην Κίνα, όταν επιτέθηκε με μαχαίρι σε παιδιά που επέστρεφαν στην τάξη τους μετά από διάλειμμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα όρμησε σε κατάσταση αμόκ στο νηπιαγωγείο κρατώντας μαχαίρι και άρχισε να τραυματίζει τους μικρούς μαθητές.

Τουλάχιστον 14 νήπια μαχαιρώθηκαν από τη διαταραγμένη γυναίκα, προτού το εκπαιδευτικό προσωπικό καταφέρει να την σταματήσει.

Όπως μάλιστα μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας, δύο από τα παιδάκια άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο, ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η δράστιδα, η οποία σύμφωνα με της τοπικές αρχές ονομάζεται Λουί, συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση στο προαύλιο του νηπιαγωγείου.

Την ίδια ώρα, εξοργισμένοι γονείς που είχαν στο μεταξύ συγκεντρωθεί από τα γειτονικά σπίτια, επιχείρησαν να λιντσάρουν τη γυναίκα, η οποία φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς.

Άγνωστο πάντως παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης στα αθώα παιδιά, αφού σύμφωνα με το Associated Press, η γυναίκα δήλωσε μόνο ότι «δεν της είχε φερθεί καλά το κράτος», χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Στο μεταξύ, το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες φρίκης, που δείχνουν σοβαρά τραυματισμένα νήπια, αλλά και στιγμιότυπα από τη σύλληψη της γυναίκας.

Προσοχή, σκληρό βίντεο: