Γνωστός ποδοσφαιριστής βίασε παντρεμένη ενώ κοιμόταν και ο σύζυγoς τού έκοψε τα γεννητικά όργανα!

Newsbomb

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η φρικιαστική δολοφονία γνωστού ποδοσφαιριστή από το σύζυγο μιας γυναίκας, η οποία υποστηρίζει ότι τη βίασε στο σπίτι τους ενώ κοιμόταν.

Η σύζυγος του 38χρονου Edson Brittes Junior, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε και ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα του μέσου της Sao Paulo, Daniel Correa Freitas, κατέθεσε στις Αρχές πως όταν ξύπνησε, είδε έντρομη τον ποδοσφαιριστή να έχει ξαπλώσει πάνω της και να τρίβει το πέος του. Παρά την αντίδρασή της, ο 24χρονος άρχισε να τη βιάζει.

Τότε μπήκε στο δωμάτιο ο σύζυγός της, ο οποίος «θολωμένος» από την οργή δολοφόνησε άγρια τον Correa. «Ναι τον σκότωσα», φέρεται να ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο ποδοσφαιριστήςκαι φίλος της οικογένειας, ήταν καλεσμένος σε πάρτι στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ το έγκλημα διαπράχθηκε την ώρα που οι υπόλοιποι καλεσμένοι διασκέδαζαν.

«Ο Daniel φορούσε ρούχα μόνο από πάνω. Τα γεννητικά του όργανα ήταν έξω και άρχισε να το τρίβει στο σώμα μου», ανέφερε η 35χρονη Cristiana.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: «Η Cristiana επιβεβαιώνει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Daniel. Ήταν μεθυσμένη, κοιμόταν και σκέφτηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο. Όταν τον είδε από πάνω της άρχισε να ουρλιάζει».

Όπως διαπίστωσαν πάντως οι Αρχές, ο ποδοσφαιριστής είχε στείλει νωρίτερα σε φίλο του δύο φωτογραφίες (gallery) που τράβηξε με το κινητό του, στις οποίες η Cristiana φαίνεται να κοιμάται.

Στη συνέχεια του έγραψε πως με αυτήν τη γυναίκα επρόκειτο να κάνει σεξ.

«Πρόκειται να “φάω” τη μαμά», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο μήνυμα.

Το πτώμα του νεαρού ποδοσφαιριστή βρέθηκε κατακρεουργημένο σε ένα θάμνο στο Σάο Χοσέ ντο Πινχάις στη νότια πολιτεία της παραλίας της Βραζιλίας στις 27 Οκτωβρίου.

Η αυτοψία του Ιατρικού Νομικού Ινστιτούτου ανέφερε ότι «ο θάνατος προκλήθηκε από μαχαιριές», ενώ ήταν μερικώς αποκεφαλισμένος και τα γεννητικά όργανα του αφαιρέθηκαν μετά το θάνατό του.

Μία ημέρα πριν δολοφονηθεί, ο Correa γιόρταζε μαζί με την οικογένεια του 38χρονου επιχειρηματία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Curitiba τα 18α γενέθλια της κόρης του ζευγαριού, Allana.

Την επομένη, 27 Οκτωβρίου, ήταν καλεσμένος στο σπίτι της οικογένειας. Αυτόπτης μάρτυρας που βρίσκονταν στο πάρτι είπε στην αστυνομία πως όλοι έπιναν και μιλούσαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

Μετά από λίγο τόσο η Cristiana, όσο και η Allana πήγαν για ύπνο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα «ο Daniel εξαφανίστηκε μυστηριωδώς».

«Έχασα τον έλεγχο όταν είδα τον Daniel να βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω στη γυναίκα μου. Βρήκα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας κλειδωμένη. Όταν την άνοιξα τον είδα να την βιάζει», υποστήριξε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον οποίο η γυναίκα του ξάπλωσε επειδή είχε πιει λίγο παραπάνω και δεν αισθανόταν καλά.

Η αστυνομία εκτιμά μάλιστα ότι περίπου δέκα άνθρωποι είδαν τον Daniel να «εξαφανίζεται», ενώ τρεις φίλοι του επιχειρηματία τον βοήθησαν να ξεφορτωθεί το πτώμα από το σπίτι του.

Σύμφωνα επίσης με έναν άλλο μάρτυρα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει δίπλα στη γυναίκα το εσώρουχο και το μπλουζάκι του.

Ο Correa, όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, χτυπήθηκε και βασανίστηκε πριν τοποθετηθεί στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Όπως ωστόσο ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, παρότι τον βοήθησαν φίλοι του, εκείνος ήταν αυτός που διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής.

«Τον έβγαλα έξω από το σπίτι. Δεν ξέρω αν ήταν ξύπνιος, αναίσθητος ή αν είχε τα μάτια του κλειστά», κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Μετά την επίθεση, έβαλε τον άτυχο Daniel σε ένα αυτοκίνητο με τη βοήθεια τριών φίλων του, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Edson προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

«Είχα ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με κάποια άλλα εργαλεία. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Ήμουν απελπισμένος, είχα θολώσει», εκμυστηρεύτηκε.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του, Brittes δήλωσε σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πώς δεν είχε την παραμικρή ανάμιξη στη δολοφονία του ποδοσφαιριστή.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved