Βρετανία: Οι προσπάθειες να αποκλειστεί το σενάριο ενός no-deal Brexit διχάζουν το Συντηρητικό Κόμμα

Newsbomb

PIXABAY

Οι προσπάθειες να αποτραπεί η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία για τους όρους - το λεγόμενο no-deal Brexit - έχουν σκοπό να αποτραπεί το Brexit καθεαυτού, υποστήριξε η πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Άντρεα Λίντσομ σε δηλώσεις της στην εφημερίδα The Sunday Times.

Οι πρωτοβουλίες για να αποκλειστεί η έξοδος χωρίς συμφωνία αποτελούν μια «διάφανη προσπάθεια να σταματήσει το Brexit», φέρεται να δήλωσε η Λίντσομ, η οποία χαρακτηρίζεται Brexiteer - σκληροπυρηνική οπαδός της αποχώρησης - στην κυριακάτικη έκδοση των Τάιμς.

Αντιθέτως, ο υφυπουργός Άμυνας Τομπάιας Έλγουντ προσέθεσε τη φωνή του στη χορωδία των κυβερνητικών στσελεχών που τονίζουν πως η αποχώρηση χωρίς συμφωνία πρέπει να αποφευχθεί, καθώς το ζήτημα είναι προφανές πως συνεχίζει να διχάζει το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα.

«Είναι λάθος η κυβέρνηση και ο επιχειρηματικός κόσμος να επενδύσουν επιπλέον χρόνο και χρήμα σε μια έκβαση χωρίς συμφωνία που θα μας κάνει πιο φτωχούς, πιο αδύναμους και πιο μικρούς στα μάτια του κόσμου», τόνισε ο Έλγουντ σε δηλώσεις του που δημοσιεύουν επίσης οι Σάντεϊ Τάιμς.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Μάικλ Τζάκσον: Σάλος από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τους βιασμούς παιδιών

Συγκλονιστικό: Γιγαντιαίες πυραμίδες στο βυθό της Κούβας - Τι κρύβουν

Παγκόσμιος θρήνος για το αγοράκι που έπεσε σε πηγάδι (vid)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved