ΚΟΣΜΟΣ

Συντετριμμένος ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα: «Είμαι σε απόγνωση... είναι ένας εφιάλτης» (pics)

Συντετριμμένος ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα: «Είμαι σε απόγνωση... είναι ένας εφιάλτης» (pics)
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του ποδοσφαιριστή

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα ο οποίος έμαθε την Κυριακή (03/02) ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο γιος του, δίχως όμως να έχουν εντοπιστεί ο ποδοσφαιριστής και ο πιλότος…

Ο Οράσιο Σάλα, έμαθε για τα ευρήματα στα οποία οδήγησε η νέα έρευνα που ξεκίνησε την Κυριακή και που μάλιστα χρηματοδοτήθηκε από την οικογένεια του Σάλα και ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι ένα όνειρο… Ένα κακό όνειρο. Είμαι σε απόγνωση…», είπε ο πατέρας του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Ιδιωτική εταιρεία διερεύνησης εντόπισε τα συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα, το βράδυ της Κυριακής.

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός που ταξίδευε από τη Γαλλία στη Μεγάλη Βρετανία -καθώς μόλις είχε πάρει μεταγραφή από τη Ναντ στην Κάρντιφ- και ο πιλότος του αεροσκάφους, Ντέιβιντ Ίμποτσον, αγνοούνται εδώ και δύο εβδομάδες.

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τη Μάγχη και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι.

O Ντέιβιντ Μιρνς, που έχει την ευθύνη των ερευνών ανέφερε ότι ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι δύο επιβαίνοντες, ωστόσο, αμφότεροι θεωρούνται νεκροί, καθώς το αεροσκάφος συνετρίβη στις 22 Ιανουαρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια

Αυτοί σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη - «βόμβα» Ταουξή στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις