ΚΟΣΜΟΣ

Ραγίζει καρδιές: Ο σκύλος του Εμιλιάνο Σάλα τον περιμένει στην πόρτα να επιστρέψει (pics)

Ραγίζει καρδιές: Ο σκύλος του Εμιλιάνο Σάλα τον περιμένει στην πόρτα να επιστρέψει (pics)

Συγκινεί η φωτογραφία που ανέβασε η αδελφή του Εμιλιάνο Σάλα με το σκυλί του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, το οποίο κάθεται μπροστά στην πόρτα και τον περιμένει να επιστρέψει

«Σε περιμένει και η Νάλα…», έγραψε.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μετέβαινε αεροπορικώς από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας στο Κάρντιφ της Ουαλίας για να κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα Cardiff City, όταν το αεροπλάνο με πιλότο τον Ντέιβιντ Ίμποτσον συνετρίβη στη θάλασσα.

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου εντοπίστηκαν τη Δευτέρα, όπως και μια σoρός, που δεν έχει εξακριβωθεί αν ανήκει στον Σάλα ή στον πιλότο.

«Βάσει της ανάλυσης των εικόνων από το ROV (τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο), οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το αντικείμενο είναι συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους Piper Malibu», αναφέρεται σε δήλωση της βρετανικής υπηρεσίας διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων AAIB.

«Δυστυχώς στις εικόνες του βίντεο ένας επιβαίνων είναι ορατός μέσα στα συντρίμμια. Η AAIB εξετάζει τώρα τα επόμενα βήματα, σε διαβούλευση με τις οικογένειες του πιλότου και του επιβάτη, καθώς και με την αστυνομία».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις