ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Διάσημος τραγουδιστής κινδυνεύει με 70 χρόνια φυλάκισης για βιασμούς ανηλίκων

Σοκ: Διάσημος τραγουδιστής κινδυνεύει με 70 χρόνια φυλάκισης για βιασμούς ανηλίκων
Πολλές οι γυναίκες που στράφηκαν εναντίον του.
PIXABAY

Βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς τον βαρύνουν τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, τρεις από τις οποίες αφορούν ανήλικες.

Με ποινή κάθειρξης 70 ετών κινδυνεύει ο 52χρονος τραγουδιστής μετά τις κατηγορίες που ανακοίνωσε η εισαγγελία του Σικάγο, δύο μήνες μετά την προβολή ενός εξάωρου ντοκιμαντέρ στο τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό, πολλές γυναίκες κατηγορούσαν τον τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Δείτε ποιος είναι στη gallery που ακολουθεί.

Το πραγματικό του όνομα είναι Ρόμπερτ Σιλβέστερ Κέλι και βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανήλικων κοριτσιών εδώ και πολλά χρόνια. Τελικά, μετά έκδοση την εντάλματος σύλληψης παραδόθηκε στην αστυνομία του Σικάγο το βράδυ της Παρασκευής (22/02).

Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του, δηλώνει «εξαιρετικά απογοητευμένος και θλιμμένος» από τις κατηγορίες εναντίον του και επιμένει στην αθωότητά του.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο Reuters τον Ιανουάριο ο Στίβεν Γκρίνμπεργκ είχε επισημάνει ότι το ντοκιμαντέρ του Lifetime ήταν «απολύτως αναληθές» και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να στηρίζουν τις καταγγελίες εναντίον του τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Είναι οριστικό: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος «διώχνει» τον Ατζούν (pics)

Καιρός «Ωκεανίς»: Χιονίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (vid)

Σχετικές ειδήσεις