ΕΛΛΑΔΑ

Εξομολόγηση – σοκ πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: «Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Εξομολόγηση – σοκ πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή: «Ήθελα να αυτοκτονήσω»
Συγκλονιστικά τα όσα αποκαλύπτει

«Δεν θα σου πω την αλήθεια για το πόσες μέρες έκανα να φάω... Δεν θα σου πω πόσες μέρες κοιμήθηκα σε παγκάκια...»

Ο σπουδαίος ερμηνευτής Κώστας Χατζής μιλάει στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού και αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του. Ο Κώστας Χατζής αποκαλύπτει ότι υπήρξε στιγμή στη ζωή του που παραλίγο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δείτε στη gallery τι είπε ο τραγουδιστής για εκείνη τη μαύρη περίοδο της ζωής του:

Όσον αφορά τις δύσκολες συνθήκες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ο κ. Χατζής αποκάλυψε ότι πέρασαν ακόμα και πέντε μέρες χωρίς να έχει φάει.

«Πείνασα, έτρωγα σήμερα και μετά από τρεις μέρες, μετά από 5 μέρες. Δεν θα σου πω την αλήθεια για το πόσες μέρες έκανα να φάω. Είχα διαβάσει κάποια πράγματα που με βοηθούσαν, δεν θα σου πω πόσες μέρες κοιμήθηκα σε παγκάκια, «νοίκιασα» απέναντι από το παλάτι, στο Βασιλικό Κήπο, ένα παγκάκι, πήδαγα μέσα και πήγαινα εκεί και κοιμόμουν. Είχα διαβάσει πως όταν ο Γκάντι έκανε την απεργία πείνας, του πήγαιναν κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι. Πήγαινα στην Πλατεία Θεάτρου, όπου στεγάζονταν τα μανάβικα και είναι επικλινές το έδαφος, εκεί μπορεί να έφευγε από τον πάγκο του μανάβη ένα πορτοκάλι ή κανένα μήλο, έτσι πήγαινα κι έβρισκα ένα πορτοκάλι ή μήλο, το έπλενα και το έτρωγα με τη φλούδα μαζί. Έτρωγα αυτό και με κράταγε… μιλάμε για φοβερή πείνα… Αγωνίστηκα πολύ και με το τραγούδι. Παρουσιαζόμουν και τραγούδαγα πότε σαν Βραζιλιάνος, πότε σαν Σπανιόλος, για την επιβίωση».

Σχετικές ειδήσεις