Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Duran Duran: Το ξέφρενο πάρτι για τα 40 χρόνια στη δισκογραφία - Ήταν... όλοι εκεί

Newsbomb

Σαράντα χρόνια μετά το ντεμπούτο του, το συγκρότημα Duran Duran κυκλοφόρησε  το 15ο  άλμπουμ του με τιτλο «Future Past». Στο τραγούδι Αnniversary γιορτάζουν μαζί τους μεταξύ άλλων.... η Μαντόνα, η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Κιμ Καρντάσιαν

Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι Anniversary των Duran Duran γυρίστηκε στο ιστορικό κάστρο του 11ου αιώνα Μπελβουάρ στο Λέστερσιρ της Αγγλίας και περιλαμβάνει στιγμιότυπα από πάρτι στην πισίνα, σόου στο σαλόνι με τους σωσίες όλων των διάσημων της εποχής.

«Καλεσμένοι» μεταξύ άλλων η Ντόλι Πάρτον, ο Σερ Έλτον Τζον, η Lady Gaga, ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο Μπραντ Πιτ ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ που έδωσαν το παρών για να γιορτάσουν την 40η επέτειο από την ίδρυση του βρετανικού ποπ συγκροτήματος.

Το «Future Past» είναι το πρώτο άλμπουμ των Duran Duran από το 2015 και είναι συμπαραγωγή του συγκροτήματος και του Ερόλ Αλκάν. Συνεργάστηκαν επίσης οι Μαρκ Ρόνσον και Τζόρτζιο Μόροντερ και συμμετέχουν ο Γκράχαμ Κόξον των Blur στην κιθάρα, ο Μάικ Γκάρσον από τη μπάντα του Ντέιβιντ Μπόουι στο πιάνο και η Lykke Li στα φωνητικά.

«Προφανώς γνωρίζαμε για την επικείμενη 40η επέτειο ίδρυσης του συγκροτήματος, από τότε που αρχίσαμε να δημιουργούμε μουσική μαζί, αλλά θέλαμε το νόημα του τραγουδιού να είναι περιεκτικό με τον ευρύτερο δυνατό τρόπο. Αφού τραγουδάμε και εργαζόμαστε μαζί για τόσο καιρό, εκτιμούμε πολύ τι μπορεί να σημαίνει πραγματικά το είμαστε μαζί και το μένουμε μαζί», τόνισε ο μπασίστας Τζον Τέιλορ.

«Ήταν επίσης διασκεδαστικό να φτιάχνεις ένα τραγούδι με νύξεις προηγούμενων επιτυχιών των Duran Duran, είναι σαν πασχαλινά αυγά, για να τα βρίσκουν οι θαυμαστές» πρόσθεσε

Το γκρουπ αποκάλυψε ότι ξεκίνησαν να εργάζονται για το νέο τους άλμπουμ το 2018, αλλά η πανδημία τους ανάγκασε να καθυστερήσουν το έργο για 10 μήνες.

«Κατά κάποιον τρόπο είχε τα πλεονεκτήματα του γιατί δεν είχαμε ποτέ αυτή την εμπειρία πριν, και μπορούσαμε να το δούμε με φρέσκα μάτια και να ακούσουμε με φρέσκα αυτιά», είπε ο Νικ Ρόουντς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»

Δήμητρα Παπανδρέου: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος – Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ΠΑΣΟΚ