ΚΟΣΜΟΣ

Μαϊάμι: Ελικόπτερο συνετρίβη σε απόσταση αναπνοής από παραλία με λουόμενους (Βίντεο)

Newsbomb

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Μαϊάμι το Σάββατο, όπου ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε απόσταση αναπνοής από παραλία με λουόμενους, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).

Πλάνα απο ταινία θύμισαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το Σάββατο κοντά στην ακτή του Μαϊάμι Μπιτς, όταν ένα ελικόπτερο συνετρίβη στον Ατλαντικό Ωκεανό ελάχιστα μέτρα απο τους κολυμβητές που απολάμβαναν ήρεμοι το μπάνιο τους. Δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες λένε οτι είναι απίστευτο που δεν υπήρξαν θύματα.

Η αστυνομία είπε ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν τρία άτομα όταν συνέβη η συντριβή, αλλά δεν είναι σαφές ποιός ήταν ο πιλότος. «Σήμερα το απόγευμα στη 1:10 μ.μ. λάβαμε κλήση για συντριβή ελικοπτέρου στον ωκεανό. Η αστυνομία και το @MiamiBeachFire ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν στο σημείο μαζί με συνεργαζόμενες υπηρεσίες. Δύο επιβαίνοντες έχουν μεταφερθεί στο Jackson Memorial Hospital σε σταθερή κατάσταση», είπε η αστυνομία.

Στο βίντεο που συνοδεύει το tweet φαίνεται ένα ελικόπτερο να πέφτει στον ωκεανό κοντά σε μια κατοικημένη περιοχή γεμάτη κολυμβητές. Το ελικόπτερο είναι ένα Robinson R44, σύμφωνα με το CNN. Η συντριβή σημειώθηκε κάτω από «άγνωστες συνθήκες». «Η FAA και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών θα ρίξουν φως στα αίτια»

Ο λάτρης της παραλίας Σον Άνταμς, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές στο Mαϊάμι Μπιτς με τη σύζυγό του, περιέγραψε τη συντριβή στο δίκτυο, WPLG, ως μια «σοκαριστική εμπειρία». Ο Άνταμς, ο οποίος είναι μηχανικός αεροσκαφών, είπε στο WPLG ότι το ελικόπτερο πήγαινε «μπρος-πίσω πάνω από τα βαθιά νερά αρκετές φορές». Όταν συνετρίβη «όλη η παραλία έτρεξε στο σημείο», είπε.

«Αυτά είναι πράγματα που ποτέ δεν θέλεις να δεις ή να μιλήσεις για αυτά. Ήταν 50 μέτρα από την παραλία, ακριβώς δίπλα σε όλους. Ήταν τρελό που κανείς δεν τραυματίστηκε» Ο πιλότος βγήκε από το αεροπλάνο και οι επιβάτες «φαίνονταν αναίσθητοι και σε κατάσταση σοκ», καθώς τους βοήθησαν να βγουν από το ελικόπτερο.

Μια άλλη ταξιδιώτης, η Aνα Ντίαζ, κολυμπούσε στον ωκεανό όταν άκουσε την οικογένειά της να την καλεί να έρθει στην ακτή καθώς έβλεπαν το ελικόπτερο να κατεβαίνει, είπε στο WPLG. Βρισκόταν μόλις έξι ή οκτώ μέτρα μακριά από το σημείο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Περιέγραψε τη συντριβή ως μια σκηνή από μια «ταινία» με εξαιρετικά δυνατούς θορύβους καθώς το αεροσκάφος χτύπησε στο νερό. «Ήμουν πραγματικά φοβισμένη και κολυμπούσα προς την οικογένειά μου», είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved