Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που δέντρο καταρρέει και πλακώνει τρία άτομα σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βέλγιο

Newsbomb

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βέλγιο, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και ενώ έπνεαν τόσο ισχυροί άνεμοι που έκαναν το δέντρο να πέσει

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αποτυπώνει τη στιγμή που ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Βέλγιο, ύψους 20 μέτρων και βάρους 5 τόνων καταρρέει και πλακώνει τρία άτομα, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε χριστουγεννιάτικη αγορά, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και ενώ έπνεαν τόσο ισχυροί άνεμοι που έκαναν το δέντρο να πέσει.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει: «Υπήρξε μια ριπή ανέμου και ξαφνικά το δέντρο έπεσε. Μια νοσοκομά που ήταν παρούσα μας συντόνισε μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Κάποιοι σήκωσαν την κορυφή του δέντρου και κάποιοι άλλοι μπήκαν από κάτω για να τραβήξουν τους εγκλωβισμένους. Μια γυναίκα είχε τραυματιστεί στο πόδι, μια στο χέρι και η τρίτη ήταν σε πολύ σοβαρή κάτασταση».

Σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης πάντως, από τα τέλη Νοεμβρίου είχαν διαπιστωθεί προβλήματα με την εγκατάσταση του συγκεκριμένου δέντρου και οι τεχνικές υπηρεσίες του τοπικού δήμου προχώρησαν στην ενίσχυσή της, ωστόσο την Πέμπτη το δέντρο κατέρρευσε και στέρησε τη ζωή σε μία 63χρονη γυναίκα.