Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανός μουσικός σε video αποκεφαλισμού των τζιχαντιστών!

Newsbomb

Στο πρόσωπο ενός μουσικού από το Βερολίνο, αναγνωρίστηκε τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους που εμφανίζεται σε video αποκεφαλισμού, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Ο λόγος για τον Denis Cuspert, γνωστό στο χώρο της ραπ μουσικής και ως «Deso Dogg», ο οποίος κρατώντας το κεφάλι ενός ομήρου της εξτρεμιστικής οργάνωσης, υποστηρίζει πως «άξιζαν τον αποκεφαλισμό γιατί επέλεξαν να πολεμήσουν το ΙΚ». Δεν έχει πάντως διευκρινιστεί αν ο μουσουλμάνος ράπερ, που πλέον γυρίζει το κεφάλι και στο Abu Talha al-Amani, έχει αποκεφαλίσει ο ίδιος κάποιον όμηρο των τζιχαντιστών, την ίδια ώρα που η αυθεντικότητα του video μέσω του οποίου προσπαθεί να προσηλυτίσει νεαρούς Γερμανούς, μιλώντας στη μητρική του γλώσσα, εξετάζεται από τις Αρχές.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Cuspert, ο οποίος γεννήθηκε στο Βερολίνο από Γερμανό πατέρα και Γκανέζα μητέρα, έχει καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης στη Γερμανία, ενώ πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι σκοτώθηκε στη Συρία, πολεμώντας στο πλευρό ενός άλλου Γερμανού τζιχαντιστή. Του ποδοσφαιριστή Burak Karan, ο οποίος έχει μάλιστα χριστεί διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας, παίζοντας μαζί με τους Σάμι Κεντίρα και Ζερόμ Μπόατενγκ.