Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σέξι νοσοκόμα προσφέρει δωρεάν εξέταση όρχεων!

Newsbomb

Κοινωνικό… έργο προσφέρει μια σέξι νοσοκόμα, η οποία τριγυρνά στους δρόμους του Λος Άντζελες με τα απολύτως απαραίτητα, εξετάζοντας δωρεάν έκπληκτους άνδρες για καρκίνο των όρχεων και του προστάτη!

Στο πλαίσιο της πρόληψης για την ανδρική υγεία (στην οποία είναι αφιερωμένος ο Νοέμβριος) και συγκεκριμένα για δύο μορφές καρκίνου που εξελίσσονται σε μάστιγα, η ομάδα Simple Pickup δημιούργησε ένα βίντεο, προκειμένου να ενισχύσει την έρευνα της Movember Foundation. Μιας οργάνωσης από την Αυστραλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την αντρική υγεία.

Στο βίντεο, η γοητευτική νοσοκόμα Μαρίς, φορώντας τα απαραίτητα ιατρικά γάντια, ζητά από ανυποψίαστους περαστικούς να τους υποβάλει σε δωρεάν προληπτική εξέταση για καρκίνο του προστάτη και όρχεων, συμβουλεύοντας τους παράλληλα να ελέγχουν μόνοι τους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα γεννητικά τους όργανα και να επισκέπτονται αμέσως τον γιατρό τους αν αντιληφθούν κάποιο εξόγκωμα.

Όσοι άντρες δέχονται μάλιστα την εξέταση, προσφέρουν ένα μικρό ποσό υπέρ της Movember Foundation, για μια έρευνα που σχετίζεται με ανδρικές μορφές καρκίνου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ομάδα που εμπνεύστηκε και υλοποίησε το εγχείρημα «Free Testicle Exams», δεσμεύτηκε να δωρίσει στην οργάνωση εκατό δολάρια για κάθε 100.000 views του video στο YouTube.

Αποτέλεσμα; Mέσα σε μόλις πέντε ημέρες, παρακολούθησαν το video περίπου 3.500.000 χρήστες του διαδικτύου…