Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Γι΄ αυτό το τατουάζ Ινδοί απείλησαν να γδάρουν ζωντανό έναν τουρίστα (video)

Newsbomb

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε ένα ζευγάρι Αυστραλών στην Ινδία, όταν λιντσαρίστηκε από ντόπιους εξαιτίας ενός τατουάζ!

Ο Ματ Κιθ γευμάτιζε μαζί με τη σύντροφό του σε εστιατόριο της πόλης Μπανγκαλόρ, όταν δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα εξοργισμένων Ινδών. Ο λόγος; Μία θεότητα του ινδουισμού που είχε τατουάζ στο πόδι του!

Ουρλιάζοντας ότι το τατουάζ προσβάλλει τη θρησκεία τους, οι ντόποιοι τού επιτέθηκαν όχι μόνο φραστικά, αλλά κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον του, φωνάζοντας ότι θα τον γδάρουν ζωντανό!

«Άρχισαν να μας βγάζουν φωτογραφίες και να μας βρίζουν στα αγγλικά», ανέφερε η κοπέλα του Κιθ στην εφημερίδα Deccan Chronicle, συμπληρώνοντας: «Όταν τους ζήτησα να σταματήσουν, μας είπαν ότι θα του άξιζε να τον γδάρουν ζωντανό για το τατουάζ του».

Τελικά, αυτή και ο σύντροφός της οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αρχές τους εξανάγκασαν να υπογράψουν μία γραπτή απολογία, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Κιθ είχε σπουδάσει σε σχολή της Νότιας Ινδίας, ενώ ισχυρίζεται ότι λατρεύει τη χώρα και τη θρησκεία της.

«Είχα ακούσει ότι ο θρησκευτικός φανατισμός στη χώρα βρίσκεται σε έξαρση, ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί την επίθεση που δεχθήκαμε», δήλωσε έντρομος ο Αυστραλός, ξεκαθαρίζοντας ότι σέβεται τον ινδουισμό.