Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ρώσοι βασανίζουν μέχρι θανάτου με ηλεκτρικά καλώδια έμπορο ναρκωτικών (σκληρές εικόνες)

Newsbomb

Τραγικό θάνατο στα χέρια Ρώσων παραστρατιωτικών πιστεύεται ότι βρήκε ένας έμπορος ναρκωτικών σε περιοχή κοντά στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας.

Οι φρικιαστικές εικόνες μάλιστα των βασανιστηρίων του που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, θυμίζουν κάτι από Ισλαμικό Κράτος, αν και πολλοί χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι ο αδίστακτος έμπορος «άξιζε ό,τι έπαθε».

Το θύμα απαθανατίζεται δεμένο σε ένα στύλο, ενώ εκλιπαρεί για τη ζωή του, την ίδια ώρα που μαστιγώνεται από έναν μασκοφόρο άνδρα με ηλεκτρικά καλώδια.

«Η βιντεοσκόπηση ξεκίνησε. Αυτή είναι η τιμωρία ενός εμπόρου ναρκωτικών», ακούγεται αρχικά μια φωνή στο βίντεο.

«Σταματήστε, σας παρακαλώ. Θα σας πω όλα όσα θέλετε να μάθετε. Σας ορκίζομαι. Θα τηλεφωνήσω σε έναν άλλο έμπορο να έρθει εδώ με τα ναρκωτικά. Θέλω να ζήσω. Δεν αντέχω άλλο», λέει το θύμα, για να απαντήσει ένας από τους αντάρτες: «Μην ουρλιάζεις τόσο, θα τρομάξεις τους γύρω ανθρώπους. Έσπασα ακόμα και το μαστίγιο στην άχρηστη πλάτη σου».

«Θα τον σφάξουμε σαν σκυλί», φωνάζει ακολούθως ένας από τους βασανιστές, συμπληρώνοντας: «Θα ζήσει μόνο μέχρι να μας πει αυτά που θέλουμε να μάθουμε για τους φίλους του, τους εμπόρους των ναρκωτικών. Μετά θα τον σκοτώσουμε. Δεν χρειαζόμαστε δικαστήρια. Αυτή είναι η τιμωρία για τους εμπόρους ναρκωτικών»…

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, ο άνδρας έκτοτε αγνοείται, ωστόσο πιστεύεται ότι εκτελέστηκε κάπου στην πόλη Communar η οποία ελέγχεται από φιλορώσους αντάρτες. Αυτοί ήταν μάλιστα που έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα για παραδειγματισμό…