ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε το σεξουαλικό μήνυμα που έστειλε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο! (video+photos)

Newsbomb

Κάτι παραπάνω από… γνωστή είναι η αδυναμία του πρόσφατα βραβευμένου με Όσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τόσο στο ωραίο φύλο, όσο και στα ξενύχτια.

Όταν μάλιστα ανάμεσα σε αυτά τα δύο χωράει και μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, όπως είναι η Τζένιφερ Λόπεζ, ποιον θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο;

Μόνο που ο Λίο αυτή τη φορά έπεσε θύμα φάρσας του Τζέιμς Κόρντεν!

Η εκρηκτική Λατίνα τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Carpool Karaoke», όπου ο παρουσιαστής πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο τους διάσημους καλεσμένους του.

Έτσι κάποια στιγμή βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει το κινητό της j Lo και να περιηγηθεί στον κατάλογό της όπου εντόπισε πολλούς σταρ όπως την Ντέμι Λοβάτο, τον Κρις Μπράουν, τον Μπράντλεϊ Κούπερ, τη Φέργκι και την Ίγκι Αζαλέα.

Μόνο που αυτός που τον κέρδισε ήταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο!

«Γεια σου μωρό μου, αισθάνομαι πως έχω την ανάγκη να …ξεφύγω άγρια. Έχεις καμία πρόταση; Ενημέρωσέ με... J.Lo», έγραψε στο μήνυμα με ξεκάθαρα σεξουαλικά υπονοούμενα που του έστειλε από το κινητό της.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτός… τσίμπησε! Μέχρι έτσι να συνειδητοποιήσει η Λόπεζ τι είχε συμβεί, είχε λάβει ήδη την απάντηση του ηθοποιού, την οποία και δεν δίστασε να δείξει στην κάμερα: «Εννοείς σήμερα Boo-Boo; Έχεις όρεξη για clubbing;»…

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved