ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικές εικόνες από την αιματηρή έκρηξη σε λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ (pics+vid)

Newsbomb

Η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων ανέφερε πως δέκα άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και πως άλλοι τραυματίες παραμένουν στο σημείο της έκρηξης

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρα (18/04) από έκρηξη σε λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ, μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εάν επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων ανέφερε πως δέκα άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και πως άλλοι τραυματίες παραμένουν στο σημείο της έκρηξης. Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη εργαζομένους σε συνεργεία διάσωσης, ανέφερε πως δύο από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε πως η έκρηξη οφείλεται σε τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίχαελ Ζίνγκερμαν στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

«Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός. Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε ο Ζίνγκερμαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισραηλινών μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη στο λεωφορείο στην περιοχή Ντερέχ Χεβρόνα στην νοτιοδυτική Ιερουσαλήμ, κοντά στα σύνορα με την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved