Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο βίντεο: Παπαγάλος «μάρτυρας» δολοφονίας επαναλαμβάνει τα τελευταία λόγια του θύματος!

Newsbomb

Κανείς ή μάλλον μόνο ένας γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη στην οικία του Martin Duram, ενός Αμερικανού που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα σε σπίτι του στο Μίσιγκαν την περασμένη άνοιξη.

Μόνο που αυτός ο ένας, σύμφωνα με τους γονείς του θύματος είναι ο αγαπημένος… παπαγάλος του γιου τους, ο οποίος ενδέχεται να… κελαηδήσει το δράστη!

Ο 45χρονος M. Duram δέχθηκε θανάσιμους πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε νεκρός πριν από μερικούς μήνες. Δίπλα του κείτονταν τραυματισμένη από σφαίρες και η σύζυγός του.

Η αστυνομία πίστεψε αρχικά ότι το ζευγάρι έπεσε θύμα αδίστακτων διαρρηκτών, ωστόσο σύντομα, οι υποψίες των αρχών στράφηκαν σε ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο. Τη γυναίκα που πέρασε μαζί της τις τελευταίες του στιγμές…

Σύμφωνα έτσι με αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο που επικαλείται πηγή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, εξετάζεται το ενδεχόμενο, η κα Duram, η οποία δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τον άνδρα της τον τελευταίο καιρό, να τον σκότωσε και στη συνέχεια να επιχείρησε να αυτοκτονήσει! Παρόλα αυτά, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, ενώ δεν υπάρχουν και αποδείξεις οι οποίες να στηρίζουν τη συγκεκριμένη θεωρία.

Μόνο ο… παπαγάλος ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του φονικού!

Οι Αρχές ωστόσο, αρνούνταν μέχρι σήμερα να… πάρουν κατάθεση από τον γκρίζο Αφρικανικό παπαγάλο, αν και οι γονείς του θύματος υποστηρίζουν ότι το πανέξυπνο πτηνό επαναλαμβάνει ακόμα τα τελευταία λόγια των πρωταγωνιστών της δολοφονίας που άκουσε εκείνο το βράδυ.

Για να ενισχύσουν μάλιστα τους ισχυρισμούς τους, παρουσιάζουν ως αποδεικτικό στοιχείο ένα βίντεο στο οποίο το πουλί ακούγεται να βγάζει ήχους που παραπέμπουν σε ανθρώπινο καυγά, αλλά και να λέει ξεκάθαρα τη φράση «Don’t f***king shoot» («Μην πυροβολείς γ@μ**το»)...

Όπως και να έχει, η εξέλιξη στην υπόθεση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.