Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ρουφά αίμα από την πλάτη αυτής της γυναίκας! Ο λόγος; Θα σας σοκάρει (video)

Newsbomb

Μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη μέθοδο, προκειμένου να απαλλάξει μία γυναίκα από αφόρητους πόνους στην πλάτη, χρησιμοποίησε ένας γιατρός στην Κίνα, προκαλώντας ανατριχίλα, αλλά και θύελλα αντιδράσεων.

Και αυτό γιατί η ξεπερασμένη πρακτική του έρχεται σε σύγκρουση με τη σύγχρονη ιατρική.

Αφού τρυπά με δεκάδες μικροσκοπικές βελόνες το δέρμα στην πλάτη της ασθενούς, ο αμφιλεγόμενος για τις μεθόδους του γιατρός, ρουφά με βεντούζες το αίμα από την πλειγήσα περιοχή!

Και μπορεί να φαίνεται (και να είναι) φρικιαστικό, ωστόσο σύμφωνα με την ασθενή, η πρακτική αυτή έχει τρομερά και ιδιαίτερα καταπραϋντικά αποτελέσματα.

Κάτι βέβαια με το οποίο δεν συμφωνούν σε καμία περίπτωση οι σύγχρονοι γιατροί και φυσιοθεραπευτές, ξεκαθαρίζοντας ότι η αφαίμαξη δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση ευεργετική για τον άνθρωπο. Μόνο χειρότερα έκανε άλλωστε την κατάσταση του ασθενούς όταν χρησιμοποιούνταν το 18ο αιώνα…

«Είναι κόντρα στη φύση και στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, μαγείες και δεισιδαιμονίες», τονίζουν χαρακτηριστικά.