Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Anthony Bourdain: Όταν ο διάσημος Σεφ ταξίδεψε στην Ελλάδα (Vids)

Newsbomb

Σοκ και θλίψη από το θάνατο του διάσημου σεφ, συγγραφέα και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών, Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 61 ετών.

Σεφ, παρουσιαστής, συγγραφέας, ταξιδιώτης αλλά πάνω απ’όλα αμετανόητος μπον βιβέρ, ο Άντονι Μπουρντέν (Antony Bourdain) του CNN, είχε το 2016 βρεθεί στη Νάξο όπου και είχε διαπιστώσει την ανεκτίμητη αξία της απλότητας, σε μία εκπομπή – ύμνο στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

«Με εξαιρετική θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν», ανέφερε το CNN σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί (8/6). «Η αγάπη του για τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής, για τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του κόσμου που μας αφηγήθηκε τον έκαναν έναν μοναδικό παραμυθά, τα ταλέντα του οποίου δεν μας έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι με την κόρη του και την οικογένειά του αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή» προσθέτει.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Το άψυχο σώμα του βρήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Γαλλία, ο στενός φίλος του, Γάλλος σεφ, Eric Ripert, με τον οποίο δούλευαν μαζί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της βραβευμένης σειράς Anthony Bourdain: Parts Unknown, του CNN.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ο Μπουρντέν είχε αποκτήσει - όχι αδίκως - το παρατσούκλι «Έλβις της Μαγειρικής», ενώ θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που μεταλαμπάδευσε τη γαλλική γαστρονομική κουλτούρα στην αμερικανική κουζίνα, απομακρύνοντάς την από τις λογικές του fast food.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες -από το facebook - στη gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Ποιοι Έλληνες θα πάνε φέτος στη Λέσχη Μπίλντερμεργκ

Αυστριακό «χαστούκι» στον Ερντογάν: Απελαύνουν για τουρκική προπαγάνδα 60 ιμάμηδες

Εικόνες Αποκάλυψης: Η πυρακτωμένη λάβα του Fuego έχει καλύψει τα πάντα: Στους 109 οι νεκροί

Πηγές φωτό: Daily Mail, Facebook, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters