ΚΟΣΜΟΣ

Anthony Bourdain: Γκόρντον Ράμσεϊ και Τζέιμι Όλιβερ αποχαιρετούν τον διάσημο σεφ

Anthony Bourdain: Γκόρντον Ράμσεϊ και Τζέιμι Όλιβερ αποχαιρετούν τον διάσημο σεφ

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η αυτοκτονία του διάσημου σεφ,συγγραφέακαι παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών Anthony Bourdain,ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 61 ετών.

Το άψυχο σώμα του βρήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Γαλλία, ο στενός φίλος του, Γάλλος σεφ, Eric Ripert, με τον οποίο δούλευαν μαζί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της βραβευμένης σειράς Anthony Bourdain: Parts Unknown, του CNN.

O σεφ είχε παντρευτεί δύο φορές. Αφήνει πίσω του μια κόρη, την 11χρονη Αριάν.

Συνάδελφοί του, έσπευσαν στα social media για να εκφράσουν τη λύπη και το σοκ που τους προκάλεσε η είδηση του θανάτου του.

Ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ ανέβασε μία φωτογραφία του στο Twitter και έγραψε: «Πρέπει να πω πως είμαι εντελώς σοκαρισμένος στο άκουσμα πως ο απίστευτος Μπουρντέν πέθανε. Πραγματικά έσπασε τα καλούπια και πήγε σε άλλο επίπεδο την μαγειρική φιλοσοφία. Aναπαύσου εν ειρήνη σεφ. Οι σκέψεις μου και η αγάπη μου σε όλη την οικογένεια και τους στενούς φίλους».

«Σοκαρισμένος και λυπημένος από την απώλεια του Άντονι Μπουρντέν. Έφερε τον κόσμο στα σπίτια μας και ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους έτσι ώστε να εξερευνήσουν πολιτισμούς και πόλεις μέσω του φαγητού τους», έγραψε στο Twitter ο Βρετανός σε Γκόρντον Ράμσεϊ.

Σχετικές ειδήσεις