Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: Ταύρος πήρε το σκαλπ μονόφθαλμου ταυρομάχου

Newsbomb

Ένα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο για πολύ γερά… στομάχια, από ταυρομαχία στην Ισπανία, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Τραγικός πρωταγωνιστής ένας μονόφθαλμος ταυρομάχος, ο οποίος «πλήρωσε» με μήκους 20 εκατοστών και 40 ράμματα το μένος του ταύρου που προκάλεσε.

Ο 45χρονος Χουάν Χοσέ Παντίγια, ο οποίος θεωρείται ήρωας στην Ισπανία, καθώς δεν εγκατέλειψε την αρένα ακόμα και όταν το 2011 έχασε το ένα μάτι του από χτύπημα ταύρου, είχε ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας στην πόλη Αρεβάλο.

Κάποια στιγμή έχασε το βηματισμό του, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στο αγριεμένο θηρίο να τον χτυπήσει με τα κέρατά του στο κεφάλι και να του ξεριζώσει κυριολεκτικά το σκαλπ.

Στο σοκαριστικό, μάλιστα, βίντεο απαθανατίζεται ο Ισπανός ματαντόρ να προσπαθεί να κρατήσει το κομμάτι του κρανίου του που έχει αποκολληθεί στη θέση του.

Ο Παντίγια μεταφέρθηκε αρχικά σε τοπικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί απέκλεισαν ευτυχώς το ενδεχόμενο να έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Στη συνέχεια, αφού ζήτησε ένα κινητό προκειμένου να ενημερώσει τη γυναίκα του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Σεβίλλη όπου και του έγιναν 40 ράμματα προκειμένου να κλείσει η πληγή μήκους 20 εκατοστών.

Ο 45χρονος, με ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε όλους τους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους του για τη στήριξή τους, ενημερώνοντας παράλληλα πως η ανάρρωσή του εξελίσσεται ομαλά, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως όχι μόνο δεν πρόκειται να κρεμάσει τη στολή του, αλλά ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τον ταύρο που λίγο έλειψε να είναι ο τελευταίος του...

«Γνωρίζω ότι ήμουν πολύ τυχερός. Διατήρησα ωστόσο την ψυχραιμία μου επειδή ήξερα ότι βρισκόμουν σε καλά χέρια. Πάω καλά και το μόνο που σκέφτομαι είναι να αντιμετωπίσω ξανά τον ταύρο», τόνισε ο θαρραλέος ματαντόρ.