Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πέντε νεκροί από την κακοκαιρία που σαρώνει την Καλιφόρνια (vid)

Newsbomb

Ανάμεσα στα θύματα είναι μια τριμελής οικογένεια

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να ντυθούν στα λευκά περιοχές της Καλιφόρνιας, όπου το ύψος του χιονιού έφθασε τουλάχιστον το 1,5 μέτρο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα αυτή την εβδομάδα, ενώ πλημμύρες και κατολισθήσεις έπληξαν επίσης την περιοχή.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η κακοκαιρία θα μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο προς τα ανατολικά, προς τα Βραχώδη Όρη και τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την τροχαία των αυτοκινητοδρόμων, η ολισθηρότητα στους δρόμους προκάλεσε δύο δυστυχήματα, όπου σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια τριμελής οικογένεια, μεταξύ αυτών ένα μωράκι ενός έτους, σκοτώθηκαν στην κομητεία Ελ Ντοράντο, την Τρίτη, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου όπου επέβαιναν και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Άλλος ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην κομητεία Νάπα.

Ένας άνδρας στο Όκλαντ έχασε τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από δέντρο που είχε ξεριζωθεί από τους ισχυρούς ανέμους και τη βροχή και έπεσε πάνω σε έναν καταυλισμό αστέγων, μετέδωσαν ΜΜΕ.

Η αστυνομία στις κομητείες του Λος Άντζελες και της Σάντα Μπάρμπαρα διέταξε τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές πέρυσι να απομακρυνθούν από τις εστίες τους, καθώς ο κίνδυνος οι σφοδρές βροχοπτώσεις να προκαλέσουν κατολισθήσεις λάσπης είναι υψηλός.

Δείτε το βίντεο!