Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Έτσι έπεσε το αεροσκάφος του Εμιλιάνο Σάλα - Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα

Newsbomb

Οι ερευνητές του δυστυχήματος παρουσιάζουν σε ένα βίντεο – προσομοίωση τις συνθήκες πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους του Εμιλιάνο Σάλα

Ένα βίντεο προσομοίωσης της μοιραίας πτήσης του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Cardiff City, Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος Ντέιβιντ Ίμποτσον, έφτιαξαν στην Αγγλία, θέλοντας να ρίξουν «φως» στις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το βίντεο – προσομοίωση της μοιραίας πτήσης δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας και παρουσιάζει πώς έπεσε στη θάλασσα της Μάγχης το αεροσκάφος.

Ο 28χρονος Σάλα ταξίδευε από τη Νάντη της δυτικής Γαλλίας προς τη Βρετανία την 21η Ιανουαρίου για να κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ με την Κάρντιφ Σίτι όταν το αεροπλάνο του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από το στενό της Μάγχης.

Για να επιτευχθεί η προσομοίωση, οι ερευνητές έλαβαν υπόψη τους τις ακριβείς καιρικές συνθήκες, τη διαδρομή, το υψόμετρο, την ταχύτητα αλλά και τον τύπο τους αεροσκάφους.

Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι το αεροπορικό δυστύχημα οφείλεται στις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται το πρώτο πόρισμα.

Οι Αρχές, εκτιμούν πως η «βουτιά» θανάτου έως την θάλασσα κράτησε 10 - 15 δευτερόλεπτα.