ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στην κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα: Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» (pics)

Θρήνος στην κηδεία του Εμιλιάνο Σάλα: Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» (pics)

Εκατοντάδες φίλοι, γνωστοί, συγγενείς του και συμπαίκτες του βρέθηκαν το Σάββατο (16/02) στη μικρή πόλη της Αργεντινής, Progreso για να αποχαιρετήσουν τον Εμιλιάνο Σάλα

Ο Σάλα βρήκε τραγικό θάνατο όταν το μικρό αεροπλάνο που τον μετέφερε από τη Ναντ της Γαλλίας στο Κάρντιφ της Αγγλίας, για τη μεταγραφή του στην ομώνυμη ομάδα, συνετρίβη στη Μάγχη.

Τραγική φιγούρα η αδερφή του, που μέχρι την τελευταία στιγμή και πριν βρεθεί το αεροσκάφος στον βυθό της θάλασσας, πίστευε ότι ο αδερφός της είναι εν ζωή.

Η σορός του Σάλα είχε μεταφερθεί από την Παρασκευή στην Αργεντινή, όπου όποιος επιθυμούσε μπορούσε να αποτίσει φόρο τιμής.

Στις 11 Φεβρουαρίου, έγινε γνωστή και η επίσημη αιτία θανάτου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, αφού οι Αρχές που είχαν αναλάβει την διαδικασία ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο Εμιλιάνο Σάλα «πέθανε από τραύματα στο στήθος και το κεφάλι». Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η σορός του ήταν σε τέτοια κατάσταση που το πτώμα ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη σορός αναδύθηκε στην επιφάνεια από βάθος 65 μέτρων «με όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή τρόπο, κάτω από δύσκολες συνθήκες», κατά το αρμόδιο τμήμα διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων.

Σχετικές ειδήσεις