Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Netflix - Stranger Things: Η αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο κύκλο ξεκίνησε... (vids)

Newsbomb

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για να κάνει πρεμιέρα στο Netflix η νέα σεζόν της σειράς που λάτρεψαν εκατομμύρια!

Το Stranger Things επιτέλους επιστρέφει!

Από τον Οκτώβρη του 2017, όταν και προβλήθηκε η δεύτερη σεζόν της sci-fi σειράς, περιμένουν οι φαν της να μάθουν τι καινούργιο περιμένει την παρέα των παιδιών του Hawkins.

Το τρέιλερ που... έσκασε πριν από δύο μήνες εκτόξευσε τις προσδοκίες τους και τώρα πια μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν, η οποία θα γίνει στις 4 Ιουλίου!

Ακολούθησε ένα... μίνι τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον καρδιοκατακτητή Billie:

Πριν από λίγες ημέρες το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο πόστερ της σειράς, το οποίο μπορεί και να κρύβει μυστικά για το τι επιφυλάσσει η νέα σεζόν.

Το νέο πόστερ.Netflix

Ας δούμε τα μυστικά, όπως τα... φέρνει στο φως το "Empire Magazine":

Οι δημιουργοί του Stranger Things είναι πολύ προσεκτικοί στο να μην αφήνουν να διαρρέει το παραμικρό για την υπόθεση όμως το "Empire Magazine" αποκρυπτογράφησε το πόστερ και παρουσίασε τα αποτελέσματα:

Γνωρίζουμε ότι η υπόθεση της 3ης σεζόν διαδραματίζεται στο Hawkins της Indiana, το καλοκαίρι του 1985. Το σχολείο έχει τελειώσει, ένα καινούργιο εμπορικό κέντρο έχει ανοίξει στην πόλη και οι πρωταγωνιστές έχουν πλέον μεγαλώσει.

Το ρομάντσο έρχεται σε πρώτο πλάνο και περιπλέκει τη δυναμική της ομάδας καθώς όλοι πρέπει να μάθουν πώς να μεγαλώσουν χωρίς να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Παράλληλα όμως, ο κίνδυνος ελλοχεύει. Όταν παλιοί και νέοι εχθροί απειλούν , η Eleven και οι φίλοι της διαπιστώνουν ότι το κακό δεν έχει τέλος και μάλιστα εξελίσσεται.

Η τρίτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.