Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Netflix - La Casa De Papel: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον τρίτο κύκλο (vids)

Newsbomb

19 Ιουλίου... η ημερομηνία που περιμένουν με αγωνία οι -εκατομμύρια- φανατικοί τηλεθεατές του "La Casa de Papel".

Κατ' αρχήν, πριν συνεχίσετε, να ξεκαθαρίσουμε ότι ακολουθούν spoiler. Αν λοιπόν δεν έχετε κάνει το καθήκον σας, δηλαδή αν δεν έχετε ολοκληρώσει τις δύο πρώτες σεζόν, μην συνεχίσετε το διάβασμα.

Οι υπόλοιποι... συνεχίστε...

Λοιπόν, σύμφωνα με το φινάλε της δεύτερης σεζόν της λατρεμένης σειράς του Netflix, η ληστεία έγινε και η ομάδα κατάφερε να δραπετεύσει με τα χρήματα, χωρίς να συλληφθεί κάποιος.

Οι φανατικοί του Professor, της Τόκυο και του Αρτουρίτο κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ακόμα είναι άγνωστος ο τρόπος που θα συνεχιστεί η πλοκή της σειράς.

Στο πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν ο profesor σε πρώτο πλάνο να φοράει στην αρχή την κλασική αγαπημένη μάσκα - σύμβολο της ληστείας- του Σαλβαδόρ Νταλί, την οποία και αφαιρεί μετά.

Βγάζοντας τη μάσκα, ο Καθηγητής εξηγεί το κόνσεπτ του νέου κύκλου:

«Όσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία.

Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά», ξεκαθαρίζει ο πρωταγωνιστής.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα για το promo της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix, το πρωταγωνιστικό καστ με μουσική υπόκρουση το θρυλικό «Bella Ciao» επανασυνδέεται για την κυκλική πρώτη ανάγνωση του σεναρίου.

Ταυτόχρονα παρουσιάζονται και τα νέα μέλη, όπως ο Hovik Keuchkerian (Bogota), η Najwa Nimri (Alicia), ο Fernando Cayo (Tamayo) και ο Rodrigo de la Serna (The Engineer).

Οι ηθοποιοί που επιστρέφουν στη δράση είναι οι Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (Coronel Prieto) και Mario de la Rosa (Suarez) οι οποίοι εμφανίζονται στο βίντεο στο πλευρό του δημιουργού της σειράς Álex Pina και του σκηνοθέτη Jesús Colmenar.

Άλλη μια έκπληξη για τους φαν της σειράς, ήταν η εμφάνιση του «Berlin» (Pedro Alonso), ο οποίος πέθανε στο τέλος της ληστείας στη δεύτερη σεζόν.