ΚΥΠΡΟΣ

Η Π. Αντωνιάδου διαψεύδει τα περί παραίτησης

Η Π. Αντωνιάδου διαψεύδει τα περί παραίτησης

Διαψεύδει η απερχόμενη υπουργός Εμπορίου της Κύπρου, Πραξούλα Αντωνιάδου, ότι υπέβαλε την παραίτησή της στον πρόεδρο Χριστόφια.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας είχε δηλώσει ότι «η υπουργός Εμπορίου, υπέβαλε την παραίτησή της πριν από δεκαπέντε μέρες και την έχω αποδεχθεί. Απλά». Το ίδιο επανέλαβε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου σήμερα, κατά την ανακοίνωση του μερικού ανασχηματισμού.

Η κ. Αντωνιάδου, στις δηλώσεις της αναφέρθηκε σε επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο Χριστόφια στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «μεταφορά μηνυμάτων προς εσάς από συνεργάτες σας αναφορικά με τις δικές μου προθέσεις ήταν παραπλανητικές. Ανέμενα ότι θα διδόταν η ευκαιρία στην υπουργό να συναντηθεί προσωπικά με τον Πρόεδρο για να υπάρξει επαρκής επικοινωνία».

Στην επιστολή της υποστηρίζει ότι «η ίδια υπέστη τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές πιέσεις και διαβολή στο έργο της ως υπουργός Εμπορίου».

Η κ. Αντωνιάδου άφησε αιχμές εναντίον μελών της διυπουργικής επιτροπής για το θέμα του φυσικού αερίου και κατήγγειλε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις την πίεζαν να ενεργήσει αντίθετα με την πολιτική του προέδρου Χριστόφια.