ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Απόπειρα αρπαγής 3χρονου στη Λευκωσία

Αστυνομία
Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία έφθασε στο σημείο.
ΣΙΓΜΑ

Συναγερμός στην Κύπρο - Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 3χρονου παιδιού 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις Αρχές το συμβάν σημειώθηκε στη Λευκωσία. Γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει παιδί το οποίο συνοδευόταν από τη γιαγιά του, με τον ισχυρισμό ότι το παιδάκι ήταν δικό της.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία έφθασε στο σημείο. Τονίζεται πως η γυναίκα δεν πήρε το παιδί απ’ τη γιαγιά του ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία η γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το παιδί είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στις κλινικές ψυχικής υγείας του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι μαρτυρία για το συμβάν έδωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του παιδιού η οποία ανέφερε ότι η πεθερά της, πανικοβλήθηκε και κάλεσε άμεσα την Αστυνομία.

Υπόθεση που γεννά ερωτηματικά

Η εν λόγω υπόθεση προβληματίζει και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που άπτονται της παρακολούθησης της οποίας τυγχάνουν άτομα τα οποία παρακολουθούνται. Τίθεται λοιπόν εύλογα το ερώτημα αν τα άτομα αυτά θα έπρεπε να παρακολουθούνται και μετά που αποδεσμεύονται και αν γι ΄αυτό θα πρέπει να υπάρξει σχετική ρύθμιση μέσα από δικαστικά διατάγματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Mad Clip: Η σπαρακτική σκηνή που δεν «έπιασαν» οι κάμερες με την πρώην σύντροφό του, Αρετή

Μυστηριώδης επίθεση στο Πασαλιμάνι: Το προφίλ των Τούρκων - Ο δράστης ήθελε να στείλει «μήνυμα»

Ανάλυση Newsbomb.gr: Ακρίβεια, αυξήσεις, πληθωριστικές τάσεις και εναρμονισμένες πρακτικές