ΚΥΠΡΟΣ

Χαμός σε πτήση από Κύπρο: Τι... βρωμερό είδαν στον ιμάντα αντί για τις αποσκευές (pics)

Χαμός σε πτήση από Κύπρο: Τι... βρωμερό είδαν στον ιμάντα αντί για τις αποσκευές (pics)
AP Photo/Matt Dunham, File

Οι επιβάτες των Βρετανικών Αερογραμμών που έφτασαν στο Χίθροου από Κύπρο βρέθηκαν ενώπιον μιας δύσοσμης έκπληξης, περιμένοντας τις βαλίτσες τους στον ιμάντα.

Οι επιβάτες είδαν τουλάχιστον... 100 κιβώτια με θαλασσινά να γυρίζουν στον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών, δημιουργώντας σύγχυση. Η Becca Braunholtz, η οποία επέβαινε στην εν λόγω πτήση, ανέφερε στο BBC ότι αντί να δει τις αποσκευές της είδε εκατοντάδες ψάρια.

Μερικοί επιβάτες ήταν «εξοργισμένοι», αναφέροντας ότι «πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια». Η Braunholtz ανέφερε υπήρχαν τουλάχιστον 100 κιβώτια με κατεψυγμένα ψάρια, όλα με αυτοκόλλητα για το αεροδρόμιο JFK στις ΗΠΑ.

Όταν μίλησε στο προσωπικό της αεροπορικής για την κατάσταση, είπε ότι ήταν «μπερδεμένοι» και δεν ήξεραν πώς είχε συμβεί. Στους επιβάτες τελικά δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα πάρουν αποζημίωση και επέστρεψαν στο σπίτι τους με άδεια χέρια.

Στη συνέχεια οι Βρετανικές Αερογραμμές επικοινώνησαν με τους επιβάτες και τους ενημέρωσαν ότι οι αποσκευές θα επιστρέφονταν αργότερα. Επίσης, ζήτησαν συγγνώμη, εξηγώντας ότι οι περισσότεροι επιβάτες είχαν παραλάβει τις αποσκευές τους κανονικά.

Με πληροφορίες από sigmalive

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έτσι θα μπαίνουν τα παιδιά έως 18 ετών σε καταστήματα και μεικτούς χώρους

Βέλγιο: Σκοτώθηκε για μία selfie η Ζωή Μαρινάκη (pics)

Φρίκη για 17χρονη στο Καζακστάν: Για 4 ημέρες τη βίαζαν 17 άνδρες αφού της «πείραξαν» το ποτό