ΚΥΠΡΟΣ

Μυστήριο με το σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα στην Κύπρο (vid)

Μυστήριο με το σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα στην Κύπρο (vid)
Ο πληροφοριοδότης αρνήθηκε να δώσει γραπτή κατάθεση
ΣΙΓΜΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του προέδρου σχολικής εφορείας Λεμεσού Ντίνου Έλληνα, αφού ο πληροφοριοδότης δεν καταθέτει γραπτώς - Οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν γιατί λέγεται πως το θύμα τους χρωστούσε 20.000 ευρώ

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο, δεν εξασφαλίστηκαν τα δεδομένα που υπήρχαν από τις αρχικές πληροφορίες του πληροφοριοδότη.

«Εντός της μέρας θα γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη με την υπόθεση, καθώς θα σταλεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας», ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο Χρίστος Ανδρέου.

ellinas.jpg
Θα χτυπούσαν τον κ. Έλληνα τις ημέρες των Χριστουγέννων ντυμένοι Άγιοι ΒασίληδεςALPHA CYPRUS

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, προσήλθε στην Αστυνομία ένα πρόσωπο όπου έδωσε πληροφορία ότι ο 26χρονος και ο 25χρονος, τους οποίους γνωρίζει αφού εργαζόταν στην εργοληπτική τους εταιρεία, του ζήτησαν να τους εξασφαλίσει πιστόλια.

Ανέφερε ακόμη πως, μέσω άλλου προσώπου, το οποίο καταζητείται, εξασφάλισαν αρχικά ένα πιστόλι μάρκας GLOCK, καθώς και ποσότητα σφαιρών.

Όπως είπε στις αρχές ο πληροφοριοδότης, τα αδέλφια του ζήτησαν να παρακολουθεί τις κινήσεις του Ντίνου Έλληνα καθώς ήθελαν να τον σκοτώσουν γιατί τους έφαγε από δουλειές 25.000 ευρώ. Μάλιστα για τις υπηρεσίες παρακολούθησης έλαβε 2.500 ευρώ ως αμοιβή.

Θα τον κτυπούσαν τις ημέρες των Χριστουγέννων ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες στην οικία του όπου θα μετέβαιναν να του τραγουδήσουν δήθεν τα κάλαντα.

Τα δυο αδέλφια ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι δεν γνωρίζουν τον πληροφοριοδότη αλλά ούτε τον Παλαιστίνιο και ούτε ζήτησαν ποτέ από κανένα να βλάψει τον Ντίνο Έλληνα. Συνεργάζονταν με τη σχολική εφορία και λάμβαναν κανονικά τις πληρωμές.

Οι ύποπτοι μαζί με τον πληροφοριοδότη και το καταζητούμενο πρόσωπο, φέρονται να συναντήθηκαν σε απόμερη περιοχή της Λεμεσού όπου οι τελευταίοι τους παρέδωσαν το πιστόλι.

Μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε ο πληροφοριοδότης, μετά από δύο μήνες ο 26χρονος ύποπτος του ζήτησε και δεύτερο πιστόλι, όπου και πάλι το διευθέτησε μέσω του καταζητούμενου προσώπου λαμβάνοντας το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται ότι ο πληροφοριοδότης αρνήθηκε να δώσει γραπτή κατάθεση.

ΠΗΓΕΣ: Sigmalive, Alphanewslive

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Νέα μέτρα: Κλειστοί χώροι τριών ταχυτήτων από σήμερα και... 15 ημέρες προθεσμία για το plan B

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει