ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Αυτές τις κατηγορίες αντιμετωπίζει ο πατέρας που πυροβόλησε τον γιο του

Κύπρος: Στο κελί ο 69χρονος που πυροβόλησε τον γιό του
Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου στο χωριό Πυργά της επαρχίας Λάρνακας
ALPHA CYPRUS

Κύπρος - Όλες οι ειδήσεις: Στο Κακουργιοδικείο οδηγήθηκε σήμερα (30/6) ο 69χρονος πατέρας που πυροβόλησε τον γιό του - Κατηγορείται για απόπειρα φόνου εκ προμελέτης και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Eνώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 21 Ιουλίου, αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας ηλικίας 69 ετών, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τον Μάιο τον γιο του, ενώ βρίσκονταν στην οικία τους στα Πυργά της επαρχίας Λάρνακας.

O 69χρονος είναι υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου στο χωριό Πυργά της επαρχίας Λάρνακας, μετά από οικογενειακή αντιπαράθεση που φέρεται να είχε ο 69χρονος με τον 45χρονο γιο του, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί στον ώμο.

Ο 45χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τραυματισμό στο κεφάλι στην προσπάθεια του δεύτερου γιου του να τον αφοπλίσει.

Ο 69χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή και μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου και παραδόθηκε αφού πρώτα ανέφερε τα γεγονότα όπως αυτά εκτυλίχθηκαν.

Ο ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η Αστυνομία προχώρησε στις 3 Ιουνίου, σε καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το οποίο τον παρέπεμψε σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Aπόπειρα φόνου εναντίον γιου από τον πατέρα - Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 45χρονος