ΚΥΠΡΟΣ

Απόπειρα φόνου στην Κύπρο: Πέντε εμπλεκόμενοι - Διασωληνωμένος ο 36χρονος (vid)

Απόπειρα φόνου στην Κύπρο: Πέντε εμπλεκόμενοι - Διασωληνωμένος ο 36χρονος (vid)
Διερευνώνται τα αίτια της απόπειρας φόνου
ΣΙΓΜΑ

Κύπρος - Όλες οι ειδήσεις: Για τη νέα απόπειρα φόνου, που διαπράχθηκε την Τρίτη στην Πάφο με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί 36χρονος μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου. 

Αρχικά ανέφερε ότι ο 27χρονος συλληφθέντας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου. «Ο ίδιος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς και αξιολογούνται».

Συμπλήρωσε ότι από τις εξετάσεις που έγιναν φαίνεται να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση. «Φαίνεται ότι εμπλέκονται 5 άτομα και γίνονται εξετάσεις για να εντοπιστούν».

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι ο 36χρονος παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Διευκρίνισε ότι διερευνώνται τα αίτια της απόπειρας φόνου καθώς ο ύποπτος δεν έχει αναφέρει οτιδήποτε ενώ το θύμα δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει. Τέλος, ανέφερε ότι είναι και οι δύο αλλοδαποί.

Το χρονικό

Συγκεκριμένα, χθες λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 36χρονο, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Φέρει κατάγματα κρανίου και υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος - Απόπειρα δολοφονίας: 21χρονος χτύπησε 31χρονο με σιδερένιο σωλήνα