ΚΥΠΡΟΣ

ΣΟΚ! Δεν έχει χρήματα για να γεννήσει. Βίντεο

ΣΟΚ! Δεν έχει χρήματα για να γεννήσει. Βίντεο

Kραυγή αγωνίας και απόγνωσης για την υγεία της και το μωρό που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο, στέλνει νεαρή μητέρα ενός δίχρονου παιδιού που διαμένουν στην Πάφο

Η νεαρή μητέρα η οποία μένει σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με τον σύζυγό της πληρώνοντας 200 ευρώ ενοίκιο το μήνα, δηλώνει ανήμπορη να ανταποκριθεί στα θεωρητικά βασικά.

«Εδώ και δύο μήνες«, δηλώνει η νεαρή γυναίκα, «δεν έχω επισκεφθεί γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις, δεν έχω κάνει αιματολογικές αναλύσεις ούτε καν υπέρηχο ενώ δεν ξέρω και πότε ακριβώς θα γεννήσω«.

«Νιώθω ευάλωτη και φοβάμαι αφού είμαι ετοιμόγεννη και αν αύριο σπάσουν τα νερά δεν ξέρω τι θα κάνω αφού δεν έχω καν μέσο για να πάω να γεννήσω. Λόγω του ότι και εγώ και ο σύζυγός μου εργαζόμασταν χωρίς κοινωνικές ασφαλίσεις, δεν έχουμε καμία απολύτως κοινωνική κάλυψη και ασφάλιση. Δούλευα εγώ ως καθαρίστια και ο σύζυγός μου στα χωράφια. Τώρα είμαστε και οι δύο άνεργοι… Εδώ και δύο βδομάδες είμαστε και χωρίς ρεύμα, μέσα στο σκοτάδι, με ένα μωρό δύο χρονών το οποίο ακόμη να μιλήσει και να περπατήσει λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ και τρομοκρατημένη. Ελπίζω μέσα από τη δημοσιοποίηση του πόνου μου να βρώ άκρη και να μπορέσω να φέρω στον κόσμο το παιδί μου», ένα παιδί του Θεού όπως το χαρακτήρισε η πονεμένη μάνα, «με ασφάλεια και υγεία. Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο…»

Το PafosPress θέλοντας να βοηθήσει τη νεαρή μητέρα, δημοσιοποιεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δίνοντας και τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας για να μπορέσουν όσοι έχουν τη δυνατότητα να την στηρίξουν οικονομικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Προσφέροντας σε μια συνάνθρωπό μας τα κατά γενική ομολογία, απαραίτητα…

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ελληνικός λογαριασμός): 5259-054267-331

Πηγή: pafospress.com