Ομήρου: Οι ευρωπαίοι εταίροι μας να στείλουν μήνυμα στη Τουρκία

Newsbomb

Τη θέση ότι δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό όσο η τουρκική πλευρά δεν συναινεί σε μια κοινή διαπραγματευτική βάση που θα διασφαλίζει τη μια και αδιαίρετη κυριαρχία, τη μια διεθνή προσωπικότητα και τη μια ιθαγένεια, εξέφρασε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.

Ο κ. Ομήρου, με αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων, πραγματοποίησε επίσκεψη στα στρατόπεδα «Ηλία Παπακυριάκου» και «Ανδρέα Ζάκου» στην Αθαλάσσα, για να ευχηθεί καλές γιορτές στους οπλίτες, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των μονάδων. Στα στρατόπεδα, η αντιπροσωπεία έτυχε θερμής υποδοχής και άκουσε τα κάλαντα από κληρωτούς στρατιώτες.

Απευθυνόμενος στα στελέχη και τους στρατιώτες του στρατοπέδου «Ηλία Παπακυριάκου», ο κ. Ομήρου είπε ότι είναι καθήκον της Βουλής να βρίσκεται αυτές τις μέρες αλλά και όλο το χρόνο δίπλα από τα στρατευμένα παιδιά του κυπριακού λαού που φυλάνε Θερμοπύλες, σε μια περίοδο που σημαδεύεται από κρίσιμες εξελίξεις και μεγάλες προκλήσεις, με συνεχιζόμενη την τουρκική κατοχή αλλά και με την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βιώνει η πατρίδα μας.

ΠΗΓΗ ikypros

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved