Καθοριστικές οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές στο ΔΗΚΟ

Καθοριστικές οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές στο ΔΗΚΟ

Καθοριστικής σημασίας για την πορεία του ΔΗΚΟ είναι οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές, από τις οποίες θα πληρωθούν οι θέσεις του αναπληρωτή προέδρου, του αντιπροέδρου, του γενικού γραμματέα, του οργανωτικού γραμματέα, των 15 αιρετών μελών του Εκτελεστικού Γραφείου, των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, και των προέδρων και μελών των επαρχιακών επιτροπών.

Από το αποτέλεσμα των εκλογών θα διαφανεί, αν το ΔΗΚΟ θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση Αναστασιάδη, μετά την αποδοχή από τον Κύπριο πρόεδρο του κοινού ανακοινωθέντος για την επανάληψη των συνομιλιών στο Κυπριακό. Με το ανακοινωθέν διαφώνησε έντονα ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές έχουν 40 χιλιάδες εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ δήλωσε υπερήφανος, γιατί, όπως είπε, το κόμμα «διεξάγει τις μεγαλύτερες εσωκομματικές εκλογές, που έγιναν ποτέ στην Κύπρο».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι το ΔΗΚΟ θα εξέλθει πιο ενωμένο, πιο δυνατό και πιο διεκδικητικό, για αντιμετώπιση των δυσκολιών στην οικονομία και για διαφύλαξη της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού Ελληνισμού.

Διαβάστε επίσης:

Αναστασιάδης: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί για το κοινό ανακοινωθέν