ΚΥΠΡΟΣ

Κατέθεσε η 14χρονη για την υπόθεση βιασμού ανηλίκων

Κατέθεσε η 14χρονη για την υπόθεση βιασμού ανηλίκων

Η αστυνομία στην Λάρνακα έμεινε άφωνη από τα όσα άκουσε από την 14χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από δύο πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση.

Ενισχυτική μαρτυρία εναντίον του 59χρονου επιχειρηματία από τη Λάρνακα και 35χρονου από τη Λευκωσία, οι οποίοι τελούν υπό κράτηση, σχετικά με διερευνόμενη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων, εξασφάλισε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας.

Οι ανακριτές, εντόπισαν και την 14χρονη, που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης.

Η 14χρονη, συνοδευόμενη από τους γονείς της, βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και για τουλάχιστον 5 ώρες έδινε κατάθεση και απαντούσε στις ερωτήσεις των ανακριτών, αφήνοντας όλους άφωνους.

Η 14χρονη εξιστόρησε στους ανακριτές όλα όσα, κατά τους ισχυρισμούς της, διαδραματίστηκαν στα διαμερίσματα τόσο του επιχειρηματία, όσο και του 35χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα κατήγγειλε πριν από λίγες ημέρες η 15χρονη, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο 35χρονος τους χορήγησε ποσότητα κοκαϊνης και στη συνέχεια ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί τους, παρά τη θέληση τους.

Στη συνέχεια φέρεται να τις μετέφερε δια της βίας σε διαμέρισμα στη Λάρνακα όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τη συμμετοχή και του 59χρονου επιχειρηματία.

Η 14χρονη είπε επίσης ότι ο 35χρονος εδώ και ένα χρόνο την παρέσυρε στη χρήση κοκαΐνης και άλλων σκληρών ναρκωτικών και την εξωθούσε στην πορνεία. Τη μετέφερε συχνά στη Λάρνακα, όπου την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ο 59χρονος επιχειρηματίας.

Αύριο ο 59χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, καθώς και ο 35χρονος, αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για να ζητηθεί η ανανέωση των διαταγμάτων κράτησης του.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται, μεταξύ άλλων, αδικήματα κατά παράβαση της καταπολέμησης εμπορίας προσώπων, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής και βιασμού.

Διαβάστε επίσης:

Υπό κράτηση δύο Κύπριοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκων