ΚΥΠΡΟΣ

Βροχές και χιόνια μέχρι τη Δευτέρα

Βροχές και χιόνια μέχρι τη Δευτέρα

Ο καιρός σήμερα και το επόμενο τριήμερο θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ στα ορεινά θα χιονίζει.

H Αστυνομία ανακοινώνει ότι, λόγω χιονόπτωσης ο δρόμος Κακοπετριάς – Καρβουνά έχει καταστεί ολισθηρός και επικίνδυνος και είναι ανοικτός μόνο για οχήματα που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος, καθώς και οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών, Πεδουλά – Μουτουλλά, Προδρόμου – Λεμίθου, Αγίου Δημητρίου – Παλιόμυλου – Λεμίθου, Πεδουλά – Κύκκου, Κύκκου – Κάμπου, Κακοπετριάς – Καρβουνά και Κακοπετριάς – PINEWOOD - Πεδουλά είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Επιπρόσθετα, οι δρόμοι Καρβουνά – Κυπερούντας, Κυπερούντας – Αγρού και Παλαιχωρίου – Αγρού είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Εξάλλου, στις περιοχές Κυπερούντας και Παλαιχωρίου επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Καλούνται, επίσης, πριν από κάθε μετακίνησή τους, να συμβουλεύονται τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, μέσω της ιστοσελίδας, της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και τους επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σχετικές ειδήσεις