ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Καταγγελίες για νυκτερινά κέντρα και τροχαία ατυχήματα

Κύπρος: Καταγγελίες για νυκτερινά κέντρα και τροχαία ατυχήματα

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, και στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων και της πάταξης της εγκληματικότητα, συνεχίστηκαν οι στοχευμένες και συντονισμένες εκστρατείες της Αστυνομίας σε παγκύπριο επίπεδο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μεταξύ άλλων έγινε μεγάλος αριθμός τροχονομικών ελέγχων στο κύριο αλλά και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, από τους οποίους προέκυψαν 390 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 269 καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα. Επίσης έγιναν 142 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι παράλληλα έγιναν έλεγχοι σε νυκτερινά κέντρα. Συγκεκριμένα έγιναν 196 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 169 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον Περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την εφαρμογή του Νόμου για απαγόρευση του καπνίσματος, έγιναν παγκύπρια 86 καταγγελίες.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Νόμου για τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, καταγγέλθηκαν τρία πρόσωπα που εκτελούσαν χρέη φρουρού χωρίς άδεια.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι «οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, με σκοπό να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων