Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Ραγδαίες εξελίξεις - Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Ραγδαίες εξελίξεις - Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία

Διπλό φονικό Κύπρος: Παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του τηλεοπτικού σταθμού «Sigma» έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, αποκαλύπτοντας τα νεότερα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού, μέσα στο σπίτι του, στη Λευκωσία.

«Οι έρευνες συνεχίζονται και καταγράφονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής. Τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν από τη σκηνή έχουν αποσταλεί για επιστημονικές κι άλλες εξετάσεις», ανέφερε ο κ. Αγγελίδης.

Και πρόσθεσε: «Η υπόθεση είναι ευαίσθητου περιεχομένου, γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς τη δημοσιοποίηση στοιχείων. Όλοι θα πρέπει να ακολουθούν την ενημέρωση, όπως αυτή προωθείται από την Αστυνομία».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το σοκαριστικό έγκλημα στο newsbomb.com.cy

«Από τη μέχρι τώρα διερεύνηση και την εξέταση της σκηνής και την παραλαβή τεκμηρίων, διαμορφώθηκε μια πρώτη εικόνα για το έγκλημα και απαντήθηκαν κάποια ερωτήματα», τόνισε και προανήγγειλε ραγδαίες εξελίξεις εντός της ημέρας: «Μέχρι απόψε το βράδυ θα υπάρξουν νέα δεδομένα και θα απαντηθούν ερωτήματα. Θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε κριθεί ότι είναι δόκιμο να δημοσιοποιηθεί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Το ακλόνητο στοιχείο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία!

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Η κατάθεση του 15χρονου γιου, οι αντιφάσεις και η σύλληψη

Video 1

Ανδρέας Αγγελίδης για διπλό φονικό