ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - Ραγδαίες εξελίξεις: Αναπαράσταση του διπλού φονικού - Βίντεο ντοκουμέντο

Κύπρος - Ραγδαίες εξελίξεις: Αναπαράσταση του διπλού φονικού - Βίντεο ντοκουμέντο

Φονικό | Κύπρος: Η κυπριακή Αστυνομία φαίνεται να ξεδιπλώνει το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της 19ης Απριλίου στον Στρόβολο - Ο τέταρτος συλληφθείς αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος: «Εγώ είμαι ο άνθρωπος με την κουκούλα»

Αναπαράσταση του φονικού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/04) στο σπίτι όπου εντοπίστηκαν δολοφονημένοι ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η σύζυγός του Ντίνα Σεργίου όπως μεταδίδει ο ANT1, προκειμένου οι Αρχές να βρεθούν πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, με την αναπαράσταση επιχειρούν να ανακαλύψουν ποιος ήταν ο ρόλος των δραστών ξεχωριστά την ώρα του διπλού φονικού.

Τη Δευτέρα (30/04) οι ανακριτές θα έχουν στα χέρια τους τις επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν στο μαχαίρι και στα ρούχα που βρέθηκαν στο πατρικό σπίτι του 33χρονου κατηγορούμενου, τα οποία θα συμπληρώσουν το παζλ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου (28/04/2018), η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου. Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα ηλικίας 22 χρόνων.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες οδηγήθηκε σήμερα, Κυριακή (29/04/2018) ενώπιον δικαστηρίου, όπου ζητήθηκε η 8ήμερη προσωποκράτησή του, καθώς όπως αναφέρθηκε υπάρχει εύλογη υποψία ότι ο ύποπτος ενέχεται στη διάπραξη του φόνου εκ προμελέτης του ζευγαριού στον Στρόβολο. Επίσης υποψίες υπάρχουν και για την διάπραξη αδικημάτων της ληστείας, της διάρρηξης και της κατοχής επιθετικού οργάνου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 22χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Μάλιστα, φέρεται να είπε στην Αστυνομία πως ήταν ο άνθρωπος με την κουκούλα.

Ποιος «έδωσε» το νεαρό;

Από τη στιγμή που αναγνώστηκαν τα γεγονότα της υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου, ειπώθηκε ότι ο 22χρονος, έπειτα από μαρτυρία της συλληφθείσας συμβίας του 33χρονου που συνελήφθη αρχικά, φέρεται να μετέφερε τον 33χρονο στο σπίτι όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα θύματα του φονικού.

Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά και σε συνάντηση που είχαν οι τέσσερις συλληφθέντες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία του ζευγαριού, προκειμένου να οργανώσουν ληστεία, με στόχο το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο σπίτι του ζευγαριού.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και ως εκ τούτου ο 22χρονος τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο (28/04/2018) ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου παρουσιάστηκαν ο 23χρονος, ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη της Αστυνομίας καθώς επίσης και η 22χρονη συμβία του.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ANT1.

Σχετικές ειδήσεις