ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ο δράστης του διπλού φονικού με Τζούλια Αλεξανδράτου και «αγάπη μόνο» (pics)

Κύπρος: Ο δράστης του διπλού φονικού με Τζούλια Αλεξανδράτου και «αγάπη μόνο» (pics)

Νέα στοιχεία για τον «εγκέφαλο» της διπλής δολοφονίας στο Στρόβολο – Ο φερόμενος δράστης φέρεται να είχε επαφές με ανθρώπους της νύχτας και με τη σόου μπιζ

Επαφές με ανθρώπους της νύχτας φαίνεται πως είχε o Λοΐζος Τζιωνής, ένας από τους φερόμενους δράστες του διπλού φονικού στην Κύπρο. Οι κυπριακές Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τον «εγκέφαλο» της δολοφονίας του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Στεργίου, στο Στρόβολο.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε την Κυριακή (29/04/2018), ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής διακρίνεται να βγάζει selfie με το γνωστό μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου και τον «αγάπη μόνο», ο οποίος εμφανίζεται σε κανάλια και event, αναφέρει το politis.com.cy.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr την επίμαχη selfie αλλά και φωτογραφία των τριών εκ των τεσσάρων συλληφθέντων και συγκεκριμένα του Λοΐζου Τζιωνή, της συντρόφου του Σάρα Σιανς και του ετεροθαλούς αδερφού του Λευτέρη Σολωμού.

Αναπαράσταση του διπλού φονικού

Υπενθύμιζεται, ότι το απόγευμα της Κυριακής (29/04) πραγματοποιήθηκε αναπαράσταση του φονικού στο σπίτι όπου εντοπίστηκαν δολοφονημένοι ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η σύζυγός του Ντίνα Σεργίου όπως μετέδωσε ο ANT1, προκειμένου οι Αρχές να βρεθούν πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, με την αναπαράσταση επιχειρούν να ανακαλύψουν ποιος ήταν ο ρόλος των δραστών ξεχωριστά την ώρα του διπλού φονικού.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο ντοκουμέντο από την αναπαράσταση

Τη Δευτέρα (30/04) οι ανακριτές θα έχουν στα χέρια τους τις επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν στο μαχαίρι και στα ρούχα που βρέθηκαν στο πατρικό σπίτι του 33χρονου κατηγορούμενου, τα οποία θα συμπληρώσουν το παζλ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου (28/04/2018), η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου. Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα ηλικίας 22 χρόνων.

Δείτε στο Newsbomb.com.cy όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες οδηγήθηκε σήμερα, Κυριακή (29/04/2018) ενώπιον δικαστηρίου, όπου ζητήθηκε η 8ήμερη προσωποκράτησή του, καθώς όπως αναφέρθηκε υπάρχει εύλογη υποψία ότι ο ύποπτος ενέχεται στη διάπραξη του φόνου εκ προμελέτης του ζευγαριού στον Στρόβολο. Επίσης υποψίες υπάρχουν και για την διάπραξη αδικημάτων της ληστείας, της διάρρηξης και της κατοχής επιθετικού οργάνου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 22χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Μάλιστα, φέρεται να είπε στην Αστυνομία πως ήταν ο άνθρωπος με την κουκούλα.

Πηγή φωτογραφιών: politis.com.cy

Διαβάστε επίσης:

Τζόκερ κλήρωση [1909]: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 5.500.000 ευρώ

Θλίψη: Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Τότσικας

Καιρός: Προσοχή! Η ΕΜΥ προειδοποιεί - Αλλάζει το σκηνικό σε λίγες ώρες

Σχετικές ειδήσεις