ΚΥΠΡΟΣ

Νόμιζαν ότι τους κάνει «πλάκα»: Ήθελε να ψηφίσει και για τον δίδυμο αδελφό του - Δείτε τι έκανε

Νόμιζαν ότι τους κάνει «πλάκα»: Ήθελε να ψηφίσει και για τον δίδυμο αδελφό του - Δείτε τι έκανε
Απίστευτη ιστορία

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 20χρονου, που φέρεται να είχε μεταβεί στις εκλογές να ψηφίσει στη θέση του αδερφού του εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στην Κύπρο, λόγω της μη παρουσίας του στο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος φέρεται να μετέβη την Κυριακή των εκλογών σε εκλογικό κέντρο στη Γεροσκήπου προκειμένου να ψηφίσει στη θέση του δίδυμου αδερφού του.

Αρχικά είχε ψηφίσει ο ίδιος και ακολούθως ρώτησε –σύμφωνα με την Αστυνομία- αν μπορούσε να ψηφίσει για τον αδερφό του. Όταν έλαβε αρνητική απάντηση και του είπαν ότι έπρεπε να έρθει ο ίδιος προσωπικά, φέρεται να μετέβη σπίτι του και να άλλαξε τα ρούχα του και να επέστρεψε στο εκλογικό κέντρο με την ταυτότητα του αδερφού του με σκοπό να ψηφίσει στη θέση του.

Ωστόσο, αφού έκανε την εγγραφή του, υπέγραψε στο εκλογικό κατάλογο και κατευθύνθηκε στο παραβάν για να ψηφίσει, έγινε αντιληπτός από την αστυνομικό, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθη, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Ακολούθως, αφού ανακρίθηκε στα Γραφεία του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 20χρονος δεν έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις