Ποιος πολιτικός αρχηγός υπήρξε DJ και ποδοσφαιριστής (pics)

Newsbomb

EUROKINISSI

Μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από την πορεία του στην πολιτική σκηνή και την επαγγελματική του ιδιότητα ως γιατρός, στα νεανικά του χρόνια είχε και άλλες κλίσεις…

Σε συνέντευξη του γνωστός πολιτικός αρχηγός μίλησε για την ζωή του πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική και μας εξέπληξε με τα πράγματα που έχει κάνει.

Όταν τελείωσε τις σπουδές του στην ιατρική και πριν ασχοληθεί με την πολιτική παρακολούθησε για ένα χρόνο (1983 - 1984) μαθήματα δημοσιογραφίας στο North Collage της Θεσσαλονίκης. Από το 1983 μέχρι το 1987 είχε εργαστεί μάλιστα ως δημοσιογράφος, καθώς είχε την ευθύνη της επιμέλειας, παραγωγής και παρουσίασης ραδιοφωνικής εκπομπής στην ΕΡΤ.

Η ενδιαφέρουσα πορεία όμως του γνωστού πολιτικού δεν σταματάει εκεί. Στα φοιτητικά του χρόνια (1978 – 1979), υπήρξε και DJ, παίζοντας ροκ και ντίσκο κομμάτια σε μια από τις πιο γνωστές δισκοθήκες της Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα σε άλλα στη συνέντευξή του είπε ότι έχει να πάει να δει ποδοσφαιρικό αγώνα από το 1971 (εκτός από την Εθνική), αν και ίδιος μικρός έπαιζε μπάλα, χωρίς όμως να μας αποκαλύψει το πού.

Το θέμα φυσικά είναι να παίξει ωραία «μπάλα» και στις ευρωεκλογές, καθώς έχει θέσει υψηλούς στόχους.

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο γνωστός πολιτικός αρχηγός:

Με πληροφορίες από το sigmalive.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Παίδων: Τα νεότερα για την υγεία της 8χρονης που χτυπήθηκε από σφαίρα στο κεφάλι

Serial killer: Πέφτουν «κεφάλια» στην Κύπρο - Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved