ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Νέες φρικτές αποκαλύψεις για τον «Ορέστη» - Κατηγορείται και για βιασμό ανήλικης

Κύπρος: Νέες φρικτές αποκαλύψεις για τον «Ορέστη» - Κατηγορείται και για βιασμό ανήλικης
Associated Press

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν στο Επαρχιακό δικαστήριο της Κύπρου, για τη δράση του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς.

Νέα στοιχεία για τη δράση του «Ορέστη» αποκαλύφθηκαν σήμερα Σάββατο (05/05), στο δικαστήριο, όπου οδηγήθηκε ο 35χρονος για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του offsite.com.cy, ενώπιον των Αρχών υπάρχει καταγγελία από 19χρονη γυναίκα πως ο 35χρονος τη βίασε.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, στις αρχές του 2017 την πήρε με το αυτοκίνητο του για να τη φωτογραφίσει. Την μετέφερε σε άγνωστη περιοχή και τη βίασε στο αυτοκίνητο του ενώ - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης - ο 35χρονος κατέγραψε σε βίντεο την πράξη του.

Η 19χρονη φέρεται να ομολόγησε το βιασμό της τόσο σε φίλη της όσο και στην πρώην σύζυγο του 35χρονου. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο Ορέστης γνώρισε το θύμα και συνομιλούσε μαζί του στο Badoo.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Στο δικαστήριο και πάλι

Εν τω μεταξύ, στο δικαστήριο οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ο 35χρονος λοχαγός Ν. Μ., ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου που ομολόγησε πως σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.

Ο «Ορέστης» οδηγήθηκε στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Όπως μεταδίδει το Newsbomb.com.cy, ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες η κράτηση του «Ορέστη»

Με βάση τη νομοθεσία, οι ανακριτές μπορούν να ανανεώσουν την κράτηση του υπόπτου μέχρι και τρεις μήνες -εάν κριθεί αναγκαίο- πριν προχωρήσουν στην καταχώρηση της υπόθεσης.

Όπως σημειώνει το newsbomb.com.cy, κρίσιμη για την έκβαση των ερευνών που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των πτωμάτων που βρίσκονται με βάση την ομολογία του «Ορέστη» στην «Κόκκινη» Λίμνη στο Μιτσερό είναι η σημερινή ημέρα.

Το εξειδικευμένο όργανο sonar για έξι και πλέον ώρες βρισκόταν στο βυθό της «Κόκκινης» Λίμνης σαρώνοντας ότι έβρισκε εκεί. Ο διευθυντης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας ανέφερε στο «Νewsbomb», ότι τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα γίνουν τα επόμενα βήματα. Εφόσον εντοπιστεί κάτι ενδιαφέρον αναμένεται να μπει σήμερα Κυριακή στο νερό η ρομποτική κάμερα για να καταγράψει τα δεδομένα από το sonar. Eάν κυλήσουν όλα ομαλά, θα καταδυθούν δύτες για ανάσυρση.

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» στη Μεσόγειο: Στην Κύπρο ο «Πορθητής» – Ισραηλινή απάντηση με βομβαρδισμό του Anadolou

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις - Τα κριτήρια, τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σχετικές ειδήσεις