ΚΥΠΡΟΣ

Σοκ στην Κύπρο: Τον έδεσαν πάνω σε μπάλα σανό και του έβαλαν φωτιά

Σοκ στην Κύπρο: Τον έδεσαν πάνω σε μπάλα σανό και του έβαλαν φωτιά
sigmalive.com

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο εύρημα βρέθηκε πολίτης στην Κύπρο. Περνώντας από αγροτική περιοχή διαπίστωσε ότι μια μπάλα σανό είχε πάρει φωτιά. Πλησιάζοντας για να δει τι ακριβώς συμβαίνει διαπίστωσε πως πάνω της ήταν δεμένο ένα πτώμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτης τηλεφώνησε γύρω στις 19:00 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ύπαρξη πυρκαγιάς που είχε αντιληφθεί σε μπάλα σανού σε χωράφι που βρίσκεται στην περιοχή Σοφτάδες του χωριού Κιβισίλι στη Λάρνακα, σε απόσταση 200 μέτρων από την θάλασσα.

Όταν ο πολίτης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει από κοντά την έκταση της φωτιάς, αντιλήφθηκε ότι στην μπάλα σανού υπήρχε ένα ανθρώπινο πτώμα που ήταν δεμένο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σίγμα, το απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο εντοπίστηκε δίπλα από καμένη μπάλα σανού, εκ πρώτης όψεως ανήκει σε άντρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άντρας βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούν εξετάσεις, ενώ για αυτοψία κλήθηκαν ιατροδικαστές.

Πάντως, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης και της εγκληματικής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Δείτε πόσα θα πάρετε και πότε

Καύσωνας: Όταν η Αθήνα «έλιωνε» - Το «μαύρο» καλοκαίρι με τους 1.300 νεκρούς (Pics)