ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Θα… πέσουν κορμιά μέχρι τις εκλογές – Οι παρακολουθήσεις, ο Καλογρίτσας και η ακρίβεια

Θα… πέσουν κορμιά μέχρι τις εκλογές – Οι παρακολουθήσεις, ο Καλογρίτσας και η ακρίβεια
INTIME

«Θα πέσουν κορμιά» μέχρι τις εκλογές. Αυτή είναι η φράση πολιτικού αναλυτή στο Newsbomb.gr όταν ρωτήθηκε για το κλίμα που θα επικρατήσει μέχρι τις εκλογές.

Και αυτό έχει καταστεί ξεκάθαρο τις τελευταίες ημέρες, καθώς η πολιτική αντιπαράθεση έχει χτυπήσει «κόκκινο» για το ζήτημα των παρακολουθήσεων αλλά και τα όσα διαδραματίζονται με τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Φαίνεται λοιπόν πως μέχρι τις κάλπες θα πορευθούμε με την σκανδαλολογία με ότι αυτό σημαίνει για την τοξικότητα που θα επικρατήσει στο πολιτικό σκηνικό.

Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν το δρόμο της ακραίας πόλωσης και για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους και για να αμαυρώσουν την εικόνα ο ένας του άλλου.

Το ερώτημα είναι, εάν όλη αυτή η σκανδαλολογία ενδιαφέρει την κοινωνία. Σίγουρα τα ζητήματα διαφθοράς και δημοκρατίας είναι πολύ σοβαρά, ωστόσο όταν οι πολίτες πλήττονται από το τσουνάμι των αυξήσεων σε υπηρεσίες και είδη πρώτης ανάγκης, είναι λογικό να μην τους ενδιαφέρουν τα σκάνδαλα αλλά πώς θα βγάλουν το μήνα.

Στα ράφια των σούπερ μάρκετ οι τιμές κάθε εβδομάδα αυξάνονται, το ενεργειακό κόστος παραμένει στα ύψη και το διαθέσιμο εισόδημα μειώνεται, με αποτέλεσμα οι πολίτες να βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόβλημα επιβίωσης.

Και αυτό που ζητούν από τις πολιτικές δυνάμεις είναι να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακρίβειας. Και μένει να διαφανεί αν η οικονομία θα είναι ο κρίσιμος παράγοντας που θα κρίνει και το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σχετικές ειδήσεις

Ζήτησε την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας

Με επίθεση σε Ράμμο και Τσίπρα απαντά η κυβέρνηση για τον «απόρρητο φάκελο» της ΑΔΑΕ

Μετωπική επίθεση στον Μητσοτάκη ετοιμάζει ο Τσίπρας, μετά την ενημέρωση Ράμμου