ME TO N & ME TO Σ

Θα πάμε στις εκλογές με πρώτο θέμα τον… Γεωργούλη;

Θα πάμε στις εκλογές με πρώτο θέμα τον… Γεωργούλη;
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα Γεωργούλη έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός θέματος που «πουλάει».

Ένας πασίγνωστος ηθοποιός-ευρωβουλευτής που κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση από μία επίσης ευρωβουλευτή- δικηγόρο! Ό,τι πρέπει για να μιλήσουν από πολιτικοί, ηθοποιοί, δικηγόροι, φίλοι, γνωστοί, ΣΥΡΙΖΑίοι, ΠΑΣΟΚτζήδες, Νεοδημοκράτες κοκ. Κι όσο μιλάνε όλοι αυτοί για τον Γεωργούλη τόσο θα πηγαίνουμε στις εκλογές χωρίς να έχουμε μυαλό για τα θέματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν ώστε να αποφασίσουμε το καλύτερο ή το λιγότερο κακό για την χώρα. Κι αυτό ανεξάρτητα ποιο κόμμα βολεύει εν προκειμένω, δεν βολεύει σίγουρα την χώρα.

Ξαφνικά ξεχάσαμε όσα έχουν συμβεί όλο το προηγούμενο διάστημα κι ασχολούμαστε μόνο με τον Γεωργούλη, την ώρα μάλιστα που η βελγική Δικαιοσύνη, έχει συγκεκριμένους ρυθμούς και διαδικασίες. Και το πλέον δυσάρεστο είναι πώς αυτοί οι ρυθμοί και οι διαδικασίες, ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μας, ευνοούν το σενάριο να πάμε στις κάλπες με τον Γεωργούλη να παίζει πρώτο θέμα στις ειδήσεις, εκπομπές κλπ.

Το ζήτημα όμως είναι το εξής: Ανεξάρτητα με το αν ο Γεωργούλης είναι ένοχος ή αθώος, την επομένη των εκλογών, ο ίδιος κόσμος που τώρα βομβαρδίζεται από την «Γεωργουλιάδα», θα κληθεί να τα βγάλει πέρα στην ίδια μάχη που δίνει εδώ και καιρό με την καθημερινότητα. Να πάει σούπερ μάρκετ πληρώνοντας ένα… νεφρό τη φορά, να κόψει από τα άκοπα για να πληρώσει το ρεύμα, να δουλέψει 12ώρο και να πληρώνεται τετράωρη ημιαπασχόληση, να πέφτει για ύπνο το βράδυ και να περιμένει τον… κλέφτη στο μπαλκόνι…

Όλα αυτά που τα ξεχνάς αλλά δεν σε ξεχνούν. Και δεν θα σε ξεχάσουν…